Visszaesett a bitcoin, érdemes figyelni

A 680 dolláros árszintet nem tudta átlépni a bitcoin. A várakozásaink szerint, ha azt átlépte volna dinamikusan tudott volna emelkedni. Helyette az az elemzésünk teljesült, hogy 600 dollár alatt inkább csökkenés várható.  Amikor az előbb említett szint alá csökkent nem volt megállás, és folyamatosan esett, sőt nagy forgalom mellett is, valószínűleg sokan átváltották bitcoinjaikat dollárra. Jelenleg 480 dollár körül mozog, tehát majdnem 30%-os esést produkált a bitpénz.

Merre mehet tovább? A 450 dolláros szint megfoghatja az esést, és utána is csak a 600 dollár felett érdemes belevenni. Fontos megjegyezni, hogy több hasznos fejlesztés is van, ami tovább erősítheti a bitcoinba vetett bizalmat. És lehet éppen az FBI által lefoglalt bitcoinokat értékesítették, ami esést generálhatott. A képen is látható, a forgalom a duplájára nőtt egy két napig.
bitcoin_aug

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!