1 millió 397 ezer komment egy posztnál

Nagyobb sztároknál előfordul az, hogy több százezer komment érkezik egy-egy facebook bejegyzésükhöz, de az, hogy egy cég facebook lapján jön össze 1 millió 397 ezer komment, az eléggé ritka. 2013. novemberében még nem is létezett a Minner.hu, így akkor nem írhattuk meg ezt a cikket:), szóval az előbb említett hónapban a Kronehit egy nyereményjátékot szervezett. Akinek a kommentje után nem érkezik 3 percig hozzászólás, ő megnyerte a 10 ezer eurót, ami mai árfolyamon számolva 3,2 millió forint.

Ahogyan az az alábbi beágyazásban is látszik, 1 milliónál is több komment érkezett a játékra. Így a cég elérte, hogy a hallgatók facebook oldalán mindig előrébb kerüljön ez a bejegyzés. Szerzett több tízezer új követőt is, tehát biztosan megtérült neki a kezdeményezés.

Az alábbi ábrán pedig az látszik, hogy a Kronehit facebook lájkolóinak a száma is megnőtt a játék alatt. Tudtad, hogy sok magyar hallgatója is van a rádiónak? Többek között én is szoktam hallgatni. kronehit_lájkolók szama

Forrás: thomashutter.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!