KezdőlapGazdaság és üzlet1 millió 397 ezer komment egy posztnál

1 millió 397 ezer komment egy posztnál

-

Nagyobb sztároknál előfordul az, hogy több százezer komment érkezik egy-egy facebook bejegyzésükhöz, de az, hogy egy cég facebook lapján jön össze 1 millió 397 ezer komment, az eléggé ritka. 2013. novemberében még nem is létezett a Minner.hu, így akkor nem írhattuk meg ezt a cikket:), szóval az előbb említett hónapban a Kronehit egy nyereményjátékot szervezett. Akinek a kommentje után nem érkezik 3 percig hozzászólás, ő megnyerte a 10 ezer eurót, ami mai árfolyamon számolva 3,2 millió forint.

Ahogyan az az alábbi beágyazásban is látszik, 1 milliónál is több komment érkezett a játékra. Így a cég elérte, hogy a hallgatók facebook oldalán mindig előrébb kerüljön ez a bejegyzés. Szerzett több tízezer új követőt is, tehát biztosan megtérült neki a kezdeményezés.

Az alábbi ábrán pedig az látszik, hogy a Kronehit facebook lájkolóinak a száma is megnőtt a játék alatt. Tudtad, hogy sok magyar hallgatója is van a rádiónak? Többek között én is szoktam hallgatni. kronehit_lájkolók szama

Forrás: thomashutter.com

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek