15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

A Minner vállalkozók szerteágazó tevékenységekben működnek. Most szemezgettem az ajánlataik, termékeik közül. Érdemes végigpörgetni! Sőt cégvezetőként majd nézd meg, milyen jó landing page-eket, promóciós oldalakat készítettek a vállalkozók. Igazán információdúsak.

#1. Már megint elfelejtetted előhívni a képeidet!

Fotó’s Dekor ajánlata: Már nincs elég hely a telefonon, memóriakártyán, hogy újabb élményeket örökíts meg? Mi segítünk, hisz a képek kinyomtatásával nem csak elmented, hanem csodás színek által életre keltve, újra is élheted azokat. Te is már tervezed egy ideje, hogy előhívatod a mobilodban lapuló élményeidet? Válogasd ki most, szerkeszd meg a képeket és rendeld meg tőlünk. Ezekben segítünk!

Kattints ide és töltsd meg képekkel a fotóalbumaidat!

#2. Hátfájások és gerincproblémák hatékony orvoslása – 3500 Ft/óra

Csuka Zsolt ajánlata: Most aztán a sok home office dolgozó ember a gerincét még jobban megerőlteti, és rossz testtartással végzi a munkáját. A fájdalommentes hátfájás és gerincprobléma a Dorn módszer segítségével kezelhető. A Dorn terápia egy hatékony, biztonságos, kézzel végzett módszer, amely a testben lévő elmozdulásokat (gerinc, nyakcsigolyák, ízületek) segít korrigálni. 

Kattints ide és ismerd meg jobban a Dorn terápiát!

#3. Unikornisos születésnapi díszítés a kisgyermekednek – ár 6000 Ft

Kölyökparty ajánlata: 10 perc alatt elkészítheted a születésnapi zsúr díszítését. Sőt még a meghívók is benne vannak. Dekoráld úgy a nagy napot, hogy az első perctől az utolsóig emlékezetes legyen! Az alap csomag 4 főre 6990 Ft, benne:

  • Meghívó (4 db)
  • Unikornis füzér (1 db)
  • Díszítő füzér (1 db)
  • Poharak matricával (4 db)
  • Papírtányér szalvétával és villával (4 db)
  • Lufik két színű összeállításban (6 db)

Ide kattintva tudod megnézni a részleteket, és a további csomagokat.

#4. Minner ingyenes landing page, promóciós oldal készítője – INGYENES

Rákattintottál néhány ajánlatra itt az oldalon? Láttad, milyen promóciós oldalakat készítettek a cégek? Ezt te is meg tudod csinálni! Rámennek a vevők a weboldaladra, de hiába a marketing, úgy érzed valami nem jön át a vevőknek? Elmaradnak az eladások? Ezen változtatunk! A Minner ingyenes landing page készítője segít, hogy növeld a konverziódat. Irányítjuk a vevők figyelmét!

Kattints ide a részletekért és készíts te is ilyen promóciós oldalt, mint a többi vállalkozó. Míg egy weboldalnak átlagosan 2% a konverziója, addig egy közepesen jó landing page-nek már 5%!

#5. Arctorna a feszesebb bőrért, sőt még a szemed is erősödhet – 4000 Ft/alkalom

Arckondi ajánlat: Úgy képzeld el a bőrödet, mintha egy ruhát ráadnál egy vékony hölgyre, rajta lógna, aztán egy telt hölgyre, rajta pedig feszülne. A tornával jól megmozgatjuk az izmocskákat, utána pedig ezek a pihenési időszakban nőnek, híznak, így elkezdik kitölteni az arcon található barázdákat, azaz a ráncokat.

Kattints ide és próbáld ki az arctornát!

#6. Városi felfedezős kalandjáték, applikáció

MisteryCity ajánlata: Mit csináljunk a hétvégén? Itt egy programötlet! A mobilodon kiválasztod, hogy melyik kalandot szeretnéd játszani. Letöltöd a kiválasztott kalandot. Mindegyik több helyszínből áll, ezeket az állomásokat kell felkeresned a kaland során. A leírásban megtalálod, hogy hol van az első állomás. Csak menned kell a helyszínre és elkezdened a kalandot…

Kattints ide és próbáld ki az applikációt!

#7. Általános szerződési feltételek és adatkezelési tájékoztató webshopoknak – 100 000 Ft

Dr. Markó-Lévai Szófia ügyvéd ajánlata: Webáruházat indítani könnyű, de működés közben jön rá a vállalkozó, hogy átfogóbb szerződésekre van szükség. Az adatvédelemmel pedig még fontosabb foglalkoznod.

Kattints ide és tedd rendbe az ÁSZF-ed és az adatkezelési tájékoztatódat!

#8. Tökéletes lakodalom, gyermekfelügyelettel

Gyerekbarátrendezvény ajánlata: A ti esküvőtökön is lesznek gyermekes családok? Abban segítünk, hogy a kisgyermekes szülők is önfeledten tudjanak szórakozni. Hosszú a nap, nyűgösek a gyerekek. Legalább 6-8 órán át kell lekötni a gyerekek figyelmét. ami egy esküvőn nagyon nehéz. És akkor még nem is foglalkoztunk azzal, hogy a gyermekek szülei is élvezzék a ti NAGY NAPOTOKAT!

Kattints ide, ha igénybe vennéd a Gyerekbarátrendezvény ajánlatát!

#8 – Kannázás helyett üzemanyag kimérő tartály

A gázolajszivattyúbolt ajánlata:

Elege van a kannázásból
… a gázolajtól bűzlő ruhákból???
… hogy sosincs ott üzemanyag, ahol kellene???
… hogy nem tudja mennyi fogyott belőle???
Mérje tankolásait és fogyasztását!

#9. Csokonai lakópark Mezőkövesden, Eger lábánál

A TOP Ingatlan ajánlata: “Magyóföld fővárosa”, Mezőkövesd nem csak idegenforgalmi szempontból, hanem életvitel szempontjából is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az M3 autópályához (3 km) és Egerhez való közelsége (20 km) a nyugodt, békés és idilli kisvárost kiváló otthonná teszi, akár ingázó lakók számára is. A kb. 17 000 lelket számláló település kiváló infrastruktúrával rendelkezik (boltok, éttermek, szórakozási lehetőségek), a Bükk hegység pedig városon kívüli programokra nyújt tökéletes kikapcsolódást. Itt kínálunk eladásra új építésű ingatlanokat, melyet a környék fejlesztésében aktívan részt vevő és elkötelezett beruházó, a Szilvási Group tesz lehetővé.

Kattints ide, ha szeretnéd megnézni a lakópark részleteit!

#10. Emoji lámpa – 5490 Ft

Ledmaster ajánlata: Nehéz leülni tanulni? Az EMOJI lámpák segítenek ebben. Unja a gyermeked a tanulást? Vagy ami még rosszabb, alig tudod rávenni minden egyes nap, hogy leüljön az íróasztalhoz és nekilásson a házi feladatnak? Mint azt te is jól tudod, nagyon fontos a megfelelően megválasztott fény az olvasáshoz és leckeíráshoz. De miért ne lehetne mindezt vidám környezetben? Az EMOJI lámpák mókás arcokkal hasznos kiegészítői lesznek tanulásnak.

Kattints ide és szerezz be egy emoji lámpát!

Figyelem! Ez a lista bővülni fog, nézz vissza néhány óra múlva!

Fotó: Arseny Togulev / Unsplash

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!