2 milliárd forint bevétel egy websablonból! Te is elérheted! Elég a tizede is…

Friss információ! A cikk megírása óta a 2-ből 4 milliárd forint lett (2 év alatt dupláztak.) A múlt héten beszélgettem egyik weblapkészítő ismerősömmel, hogy mennyire lement az ára a weboldalaknak. Főleg a WordPress, és az előre összeállított websablonok miatt. Azon vitáztunk, hogy tényleg megéri-e kisebb cégeknek weboldalakat készíteni. Miközben beszélgettünk, mondott egy fejlesztői csapatot, akik valamiért elkerülték eddig a figyelmemet. Pedig rengeteg websablont, sablon készítő weboldalt láttam már, főleg WordPresseseket. Az Avada nevű csapat mégis elkerülte a figyelmem, pedig nagyon sikeresek.

92. ötletben már írtam, hogy mennyire jövedelmező websablonokat értékesíteni a weben, főleg az Envato.com (Themeforest) oldalon. Nos az Avada csapata ezt kihasználta, és olyan WordPress sablont készítettek, ami a kezdők, és haladók igényeit is kielégíti. Vagyis könnyen átlátható, könnyen profilra (cégre, tevékenységre) szabható. És természetesen a supportjuk is nagyon jó. A címben már lelőttem a mennyi az annyi kérdést.  193 661 darabot adtak el eddig. A bevétel 70%-át tarthatják meg, 30% megy az Envatonak. Így már több mint 2 milliárd forintot kerestek 3 év alatt (ekkor indul a sablon fejlesztése). Friss! A cikk megírása óta tovább növelték az eladásokat, és kapaszkodj meg! Már összesen 4 milliárd forintnál járnak!!!!

Szóval pl. te is megveheted a sablonjukat, és könnyen tudsz weboldalt készíteni. De nézzük a másik oldalról a dolgot. Szóval a 92. ötletben leírtam a lényeget. Megéri beletanulni, vagy olyanokkal körülvenni magad, akik értenek a WordPress sablon készítéshez. Az Envato égisze alatt pedig profitálni a sok-sok fejlesztőből, vásárlóból.

Meg akarod tanulni? Erre is van megoldás, írtam róla cikket. Összegyűjtöttem azokat a (legtöbb ingyenes) weblapokat, amiket én is teljes szívvel ajánlani tudok, és persze használtam, használom is őket tanulásra: Meg lehet tanulni programozni online leckéken keresztül?

+ ötlet:  Már azzal is lehet itthon pénzt keresni, hogy valaki Avada és WP szakértő. Az AVADA értékesítéséből is kapsz pénzt + a tanácsadás, és egyéb ráépülő szolgáltatás (Facebook oldal kezelés, marketing…)

Ez a vállalkozás ötlet erről szól: 152. vállalkozás ötlet – Legyél szabadúszó (Akár félig-meddig passzív jövedelmed is lehet).

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!