7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 5. tipp

Ebben az évben már végre kamatot emelet az amerikai jegybank. A befektetők, elemzők is várták már, készültek rá. Mivel készültek rá, így a tőzsde sem érezte meg a kamatemelést. Sőt a FED előre körvonalazta, mikor fog emelni, milyen ütemterv alapján. Tehát ez egy jó jel. Azért is jó, mert ebben az évben a tőzsde indexek nem szerepeltek túl jól. így lényegében ugyanott vannak, ahol tavaly.

Az 5 tipp tehát a Dow Jones index, vagy az S&P500 index, de szóba jöhet még a Nasdaq 100 is.
Jelenleg kiszámítható a gazdasági környezet. Az infláció is alacsonyan van, ami szintén jó jel. Én mondjuk infláció párti vagyok, mert az hajtja előre a gazdaságot, most pont jól állnak az USA-ban ezzel a számmal. Érdemes viszont figyelni az USA diákhitellel kapcsolatos híreit, az lehet most egy nagyobb krízis előfutára, de lehet csak ez is ijesztgetés.

Mibe érdemes még befektetni? Itt a 2016- os lista:
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 1. tipp – Orosz részvények
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 2. tipp – Te sem akarsz kimaradni a startup buliból?
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 3. tipp – Ingatlan befektetési alap
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 4. tipp – Unicum
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 5. tipp – Indexek
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 6. tipp – Forint, akarom mondani euró

 

Fotó: finviz.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!