A cégek nem értenek a fiatalokhoz (14-22 éves korúakhoz) – #piaci_rés #infografika

Most nő fel egy új generáció, akiket a vállalkozások, sőt még a marketingesek is nehezen szólítanak meg. Így aztán nehéz rájuk szabni a megfelelő marketinget. Snapchat? Instagram? Marketinges legyen a talpán, aki mindent tud minden közösségi oldalról, és ezeket feketeövesként tudja használni is. Így aztán a legtöbben megmaradnak a Facebooknál, pedig nem biztos, hogy ott lehet a legjobban megszólítani a fiatalokat. Tudod ezt mit jelent? Érdemes olyan vállalkozást alapítani, ami kiszolgálja a cégek ilyen fajta igényét. És vagy eligazítást nyújt a közösségi oldalakon, vagy konkrét kampányokat is menedzselsz.

Egy korábbi vállalkozás ötletben írtam már az Instagram oldal kezelő vállalkozásról, amihez még 2 ingyenes ebookot is belinkeltem (kattints ide).  Egy még korábbi ötletnél pedig a Facebook oldal kezelő szolgáltatáshoz kapcsolódóan írtam le, mit is kell tenned. Most pedig egy hasznos Snapchat infografikát hoztam neked, már ez is nagy segítségedre lehet.

snapchat-infographic_563451

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!