A feltörekvő országokra rájár a rúd

Az Ukrajnából folyamatosan hallható negatív hírek miatt a környező devizák gyengültek a dollárral szemben. Érdekes megfigyelni, hogy a dollár minden devizával szemben erősödött. Tehát a befektetők nem a japán jent vagy a svájci frankot választják menekülő devizaként, hanem a dollárt. Ez várható is, az euróval is nagyok a problémák, tehát inkább a tengerentúli devizát preferálja mindenki.
Érdemes odafigyelni a dél-afrikai randra, az utóbbi egy hónapban korrigált az árfolyam a dollárral szemben (USDZAR), de további gyengült várnak az elemzők.
A dollár pedig tovább erősödhet, legközelebb fontosabb hír, ami befolyasolhatja a március első péntekén lesz, tehát addig fent maradhat ez a trend.

usdzar

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!