A feltörekvő országokra rájár a rúd

Az Ukrajnából folyamatosan hallható negatív hírek miatt a környező devizák gyengültek a dollárral szemben. Érdekes megfigyelni, hogy a dollár minden devizával szemben erősödött. Tehát a befektetők nem a japán jent vagy a svájci frankot választják menekülő devizaként, hanem a dollárt. Ez várható is, az euróval is nagyok a problémák, tehát inkább a tengerentúli devizát preferálja mindenki.
Érdemes odafigyelni a dél-afrikai randra, az utóbbi egy hónapban korrigált az árfolyam a dollárral szemben (USDZAR), de további gyengült várnak az elemzők.
A dollár pedig tovább erősödhet, legközelebb fontosabb hír, ami befolyasolhatja a március első péntekén lesz, tehát addig fent maradhat ez a trend.

usdzar

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!