A Microsoft óriási tabletje 5,6 millió forintba fog kerülni

Főleg vállalkozásokat céloz meg a Microsoft az új 84 hüvelyk átmerőjű gigantikus tabletjével. A Surface Hub névre keresztelt készülék 84 hüvelykes változata 5,6 millió forintba kerül (20 000 dollár), míg kisebb 55 hüvelykes készülék közel 2 millió forintba fog kerülni (7000 dollár). Mit tud ez az óriási irodai tablet?

Ha úgy nézzük tudni fogja az alapvető dolgokat, vagyis érintőfelülete lesz (ettől tablet), videóhívásokat tudunk vele kezelni, valós időben egyszerre többen is írhatnak rá, sőt távolról is lehet irányítani, írni rá… Akár a mobiltelefonra telepített applikációval is tudjuk majd irányítani, illetve hangvezérléssel. A nagyobb modellnél 4K felbontású kijelzőt kapunk. Július 1-től már rendelhető is lesz a készülék. (Videó alatt folytatódik a cikk).

A Microsoft részvényének ára az elmúlt időszakban oldalazott, és már egy nagyobb korrekción is túl van. 49 dollár felett érdemes lesz foglalkozni a részvény vásárlással. És 45 dollárra tudjuk majd helyezni a stop szintünket, ha rossz irányba menne az árfolyam, ott ki tudunk szállni. A részvény 60 dollár fölé is emelkedhet, így 8% kockázatunkra jut 22% profit.

Microsoft részvény elemzés - finviz.com
Microsoft részvény elemzés – finviz.com

Fotó: Microsoft
Forrás: CNN, Microsoft

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!