Akkora a szakemberhiány itthon, hogy a Minner cégkitalálós játékában a szakemberkereső cégötlet viszi a prímet

Te mit tapasztaltál itthon? Könnyű találni vízvezetékszerelőt, tetőfedőt vagy egyéb munkákra szakembert? A Minner olvasók többsége nagyon rossz tapasztalatokról számol be, sőt egybehangzó vélemény, hogy még a meglévő szakemberkereső oldalak (Jószaki, Fix24, Mesterke) sem szolgálja ki megfelelően az igényeket. Mi ez a cégkitalálós játék? És milyen üzleti ötleteket írtak a szakemberkeresőre?

Szakemberekeső a fókuszban a Minner Cégkirakójában

A Cégirakó projekt arról szól, hogy 2 hónap alatt a Minner olvasók közösen kitalálnak egy vállalkozást, egészen a piacra lépésig. Sőt egy befektető segítségével meg is valósítják azt, a résztvevők közül kerülnek ki a megvalósítók (cégtársak) is. Az ötletelés első feladata az, hogy meghatározzák azt az irányt, amin el tudunk indulni, utána következik a piackutatás, termék-/szolgáltatásfejlesztés…

Itt van néhány komment a szakemberekeresővel kapcsolatban:
Itt tudsz válaszolni és reagálni a kommentekre: Cégkirakó

A fenti kommentben belinkelt cikk: Startup ötlet: 9. barter oldal/közvetítő, időbarter portál

Kijelzős műköröm, gyártók és webshopok összekapcsolása, gyerekszületésnap kellékdoboz…

Ezekből az ötletekből kerül ki az, amit elkezdünk kidolgozni, majd megvalósítani

Kattints a linkre az ötlet mellett található zárójelben és be tudsz csatlakozni a brainstormingba, ötletelésbe, vagy el tudod olvasni, hogy mit írtak a többiek (a beszélgetést).

  • Műkörmös ötlet (link a kommenthez): A szakemberkesőn kívül nagyon népszerű ötlet még a műkörmös ötlet, melynek lényege az, hogy egy e-tintás kijelző kerül a körömre, ami könnyen módosítható (alul be is teszem képként).

Gyere te is ötletelni a Cégkirakóba! Kattints ide! 

Fotó: bluelightpictures / Pixabay

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!