Amikor egy álom valóra válik. Elon Musk reakciója, amikor a Falcon Heavy fellövését nézi

A National Geographic végig követte Elon Musk-ot és csapatát, amikor fellőtték a Falcon Heavy rakétát, és a rajta lévő Teslát. Itt a videó, alatta pedig folytatom.

A rakétát és a rajta lévő Teslát nap körüli pályára állítják.

Sok negatív kritikát is kapott Musk, hogy egy autót is fellőttek. Továbbá sokan nem is értették az egészet, hogy most miért is kellett ezt. A válasz természetesen az, hogy ezzel tudták ráirányítani az emberek figyelmét a rakétakilövésre.

Elon Muskhoz kapcsolódó tartalmak a Minneren:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!