Az arany felhúzhatja az audusd devizapárt

Az arany az elmúlt hetekben szárnyalásra kapott, és már az 1380-as árat is megközelítette, több mint 16%-ot emelkedett ebben az évben. Itt írtunk róla nem is olyan régen, kattints ide!
Az AUDUSD devizapár közel azonosan mozog, korrelál az arany árfolyamával (XAUUSD).
Az előbb említett devizapár azért is erősödhet majd az elkövetkező időszakban, mert a többi ország alapkamat nagyon alacsony, míg náluk 2,5%-on van, tehát vonzó lehet a befektetők számára.
Az képen fekete színnel szerepel az AUDUSD devizapár, míg sárga-zöld színnel az arany árfolyama. Szemmel is láthatjuk a kapcsolatot a mozgásukban.
Az devizapár megkezdheti emelkedő trendjét, ehhez még több jel is kell, a 0,9300-s szint fölött már emelkedő trendről beszélhetünk.

audusd_arany_korrel

Forrás: Metatrader 4

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!