Az olajárral csak a gondok lehetnek

Az olaj árfolyama a 105 dollár környékén táncol. Az iraki és a líbiai hírek nem nyugtatják meg a befektetőket, spekulánsokat. Érdekes viszont, hogy az árfolyam mégsem rugaszkodott el. Jelenleg még nem éri el a 110-es szintet sem. A szerdai olaj jelentésből kiderül a 3,2 millió hordóval csökkentek a készletek, a piaci várakozás 2,2 millió hordó csökkenés volt. Az árfolyam a hír hallatán nem reagált emelkedéssel.

Az árfolyamnak mindkét irányba meg kell szenvednie a szintekkel, mivel az árfolyamot szétrángatták a befektetők. Vételnél még mindig jobbak lehetnek az esélyeink. A 110-es árfolyamszintet több külföldi elemző is említi.

olaj_juli

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!