Az OLX tartalommarketingje a Susogós mackók epizódoknál

A Comedy Centrálon fut egy humoros minisorozat a Susogós Mackók. Körülbelül 1 perces rövid részeket készítenek belőle, nagyon humorosak. Már több támogatót is megfigyeltem, például a McDonald’s. 

Mostanában az OLX támogatja a Susogós Mackókat. Így a készítők az apróhirdetési oldalhoz készítenek vicces tartalmat. 
Az alábbi beágyazott videó például az álláskeresésről szól, és a készítők nagyon jól megoldották, teljesen élvezhető, és közben a nézőnek úgy is megfordul a fejében, hogy az OLX álláshirdetésekre gondolnak a mackók. 

Olvasd el az előző mini esettanulmányunkat egy tartalommarketing cikk eredményeiről, kattints ide!

A cikk a szponzorálttartalom.blog.hu oldalon jelent meg.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!