KezdőlapVállalkozásErre figyelj a Foci Eb-s és az Olimpiás posztoknál a céges Facebook...

Erre figyelj a Foci Eb-s és az Olimpiás posztoknál a céges Facebook oldaladon/blogodon

-

Szeretnéd meglovagolni a foci Eb-t vagy az Olimpiát? Szinte mindenki szeretné, elvégre ilyenkor mindenki jobban fogyasztja az ilyen tartalmakat, és akár a vevőidet, leendő vevőidet így is meg tudod szólítani. Igen ám, de nem mindent szabad használni, és nem mindegy, hogyan használod.

Itt van két pdf link, mely a hivatalos közlemény, hogy a Foci Eb és az Olimpia védjegyeit hogyan használhatod, és mi az, amit nem szabad:
Foci Eb állásfoglalás
Olimpia állásfoglalás

2016-ban tehát mázlink van, mert két olyan esemény is lesz, mely uralni fogja a közösségi média bejegyzéseket. Még nem késő ötletelned, hogy miként tudod ezt megcsinálni, néhány ötlet:

  • készíts majd külön képeket egy-egy csapat sikeréhez, gratulációhoz
  • adj tippet a követőidnek mikor lesz melyik meccs, esemény
  • szúrj be videókat gólokról, szurkolókról (magyar szurkolókról is lehet majd képeket beszerezni, Instagram, FB…)
  • a termékedhez közvetlenül nem tudod hozzákapcsolni, a posztjaid főleg a követőidet fogják szórakoztatni.
  • de még jó pár ötletem van

Labdarúgó Eb
Június 10. és július 10. között kerül megrendezésre Franciaországban, és a magyar csapat is ott lesz.
Már június 6-tól érdemes lesz  Facebook posztokat készítened hozzá, már akkor posztolhatod is őket. Illetve külön EB-s kampányt is tudsz csinálni úgy, hogy közben a védjegyeket nem sérted. Mivel itthon rengeteg focirajongó van, így egy hónapon keresztül szinte naponta posztolhatsz úgy focis témát, hogy közben össze tudod kötni a termékeddel, szolgáltatásoddal (a jogi dolgokra nem árt figyelni, ebben is segítek.)

Olimpia
Augusztus 5. és augusztus 21. között kerül megrendezésre Brazíliában.
Ennél a sporteseménynél is azt tanácsolom, hogy már előtte egy héttel kezdd el felkészíteni a követőidet, hogy erről fogsz posztolni. Itt természetesen jobban meg tudod majd fogni a magyar eredményeket, versenyeket, sportolókat.

Figyelem! Azért is vedd fel velem a kapcsolatot, hogy mit és hogyan használhatsz jogilag a reklámjaidban, illetve ha segítség kell (pl. posztterv….).

A www.marketingtarsasag.hu oldalon tudod felvenni a kapcsolatot velem, vagy küldj üzenetet az alábbi Facebook box segítségével:

 

Fotó: Wikipédia

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek