Ez az információ milliókat hozhat neked

Ha azt mondom neked, hogy a web tele van fals tartalommal, akkor újat mondok neked? Valószínűleg nem. Ha sokat kerestél már a Google-ban akkor rájöhetsz, mennyi hülyeség van fenn az oldalakon. Itt most lapozzunk is tovább.
Feltetted már magadban a kérdést, hogy:
Annyi információ rendelkezésünkre áll,
– mégsem lesznek az emberek gazdagabbak
– nem fogynak le
– nem tudnak megtanulni gyorsabban nyelveket
– hiába olvasták, hogy mit kell enni, hogy egészségesebbek legyenek, még sem teszik azt
– nem tanulnak hatékonyabban az emberek….

Ez tudod mit jelent? Mindig vevők maradnak az emberek az újabb és újabb tartalomra, sőt, nem csak arra. Hanem az új termékre, hasonló termékre is vevők lehetnek. Képzeld! Tegnap mondtam a konzultációs órám keretében egy ügyfélnek, hogy na, ezért jó konditermet nyitni.
Mindig lesznek akik, 
– új vállalkozást alapítanak
– most térnek rá a vegán/paleo/…/ életmódra
– most kezdenek bele a testépítésbe
– most akarnak megtanulni valamit pl. nyelvet, webprogramozást….
– most vesznek házat
– most veszik fel egyetemre…
Nézd csak meg a gyakorikérdések.hu oldalon (ne a kommentek minőségét nézd, hanem magát a kérdéseket), milyen kérdéseket tesznek fel. Logikus is, hogy felteszik, honnan jönne beléjük csak úgy az információ, ha eddig nem foglalkoztak adott dologgal???

Ebből azt láthatod, hogy

  • bármikor indíthatsz blogot/új weboldalt, és feszegethetsz olyan témákat, amik elvileg már lejárt lemezek, már más írt róla…,
  • és azt is akarom ezzel mondani, hogy bátran gondolkozz oktatásban is. Érdekes, de még mindig kevés az online oktató, pedig itt áll rendelkezésünkre az ONLINE világ, a videó is gyorsabban megy már a kábeleken 🙂 Mire vársz? A Minner-en találsz ehhez kapcsolódó vállalkozási ötletet is:
    94. ötlet – taníts online – de ne úgy, mint mások
  • Továbbá vannak olyan termékek/szolgáltatások, amiknél számíthatsz arra, hogy megújul a vásárlóközönség. Mondok is rá példát: Ilyen most a tőzsdeoktatás. Nem véletlen került fel a MinnerAkadémiára. Végeztem egy kis kutatást, és bizony be is jött, minden második-harmadik nap egy új vásárlóm jön.

Ehhez hasonló gondolatot olvashatsz ebben a cikkben: Egy újszülöttnek minden új… – ez a cikk pénzt hozhat neked

Fotó: Herry Lawford/Flickr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!