Ezt nézd! Itt tárolja a Facebook az adataid, képeid, posztjaid

Mark Zuckerberg egy posztot tett közzé, amin látható az a svédországi adatközpont, ahol a Facebook adatait (részben) tárolják. Mark több ilyen képet is fel fog tenni a FB oldalára a közeljövőben, vagyis körbejárja a létesítményeiket, irodáikat szerte a világban. A képek alatt folytatom!

Over the next few months, I’m going to start posting some rare photos of the most advanced technology Facebook is…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2016. szeptember 28.

Zuckerberg egyre kúszik feljebb a leggazdagabbak listáján. Ha a Facebook részvény megduplázza az árát, akkor ő lesz a világ leggazdagabb embere. Wow!  Nézd csak meg a Facebook részvény grafikonját! Huhh, ebből lehet, hogy kimaradtál. Mint egy rakéta. Bár az elején kicsit félre siklott, aztán kilőtt. Vajon érdemes még venni a részvényt? Van elég innováció a cégen?

A válasz igen! Hosszú távon mindenképpen megéri, csak akkor fektess FB részvénybe, ha ki bírod ülni az elkövetkező 1-5 évet. A legnagyobb durranást az Oculus Rift hozhatja most a Facebooknak, vagyis a virtuális valóság szemüveg. Fontos! A minneren több tőzsde cikkben is olvashattad, hogy hosszú távú befektetés esetében érdemes a tőkét elosztva befektetni, pl. negyedévente veszel részvényt. Ezt például az Apple részvénynél is leírtam. Kattints ide! 

fb-grafikon

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:
Mikor vegyél Apple részvényt? Érdemes venni?
Te is lehetsz az ELMŰ tulajdonosa! Az áramszámlákból kapod a profitot!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!