Folytatódik az olajár esés

További 2%-ot csökkent az olajár, és már 77 dollárnál jár a a crude olaj árfolyama. A szaudiaknak kedvez legjobban ez az ár, így megtudják tartani az amerikai piaci részesedésüket. Több ország gazdaságát viszont recesszióba is sodorhatja, például Venezuelát, Oroszországot és Iránt.

Előző cikkünkben még kiemeltük azt is, hogy nem csak ezeket az országokat, de az amerikai olajpala kitermelést is érinti az alacsony ár. Az olaj ára már a 2011-es árszint alatt tartózkodik, és az elemzők nem látják esélyét egy gyors emelkedésnek.

olaj_nov_4

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!