vasárnap, január 17, 2021

Hajléktalanból lett milliárdos!!! És itt jön a csavar, semmi extrát nem csinált!!!

Mennyi ehhez hasonló sikersztorit lehet hallani, igaz? Hajléktalanból lett milliárdos… A 46 éves Khalil Rafati most éppen Malibuban élvezi az életet, pedig 13 évvel ezelőtt egy drogfüggő hajléktalan volt, sőt exelítélt. 2001-ben majdnem meg is halt heroin túladagolásban, aztán segítséget kért 2003-ban. 2007-re helyre jött, és nyitott egy menedékházat, ahol még finom és egészséges zöld turmixot is adott a betérőknek. Annyira híre ment az egésznek, hogy egyszercsak özönlöttek a vendégek, és onnantól csak a turmix érdekelte az embereket. Ezután már adta magát az ötlet, ebbe kell belevágnia. 2007 és 2011 között gyűjtötte a pénzt, hogy komolyabb brandet tudjon építeni.

hajlekltalanmilliomos

Megalapította a SunLife Organic első juice bárját, ahol a képen is látható bioitalokat lehet kapni. 5 év alatt már 6 ilyen bárt tudott nyitni Kaliforniában. És ezzel máris dollármilliomos lett, ami átszámítva itthon már több milliárd forintot jelent.

Khalil Rafati könyvet írt az élettörténetéről. 2015-ben megjelent sikerkönyvének címe I Forgot to Die, magyarul: Elfelejtettem meghalni. (Sajnos a könyv itthon még nem kapható.)

Mit tanulhatunk tőle? 

Először is tudnod kell, hogy minél inkább korlátozottak a lehetőségeid, annál motiváltabb leszel, hogy valamit csinálj magaddal. Egy kényelmes életből nehezebben mozdulsz ki, vagyis nehezebben lépsz ki a komfortzónádból.

Neki se a turmix volt az alap ötlete, de közben kialakult, és rájött, hogy ebben az irányban kell elindulnia. Nem véletlen írtam egy régebbi cikkem címében, hogy Vágj bele most! Indítsd el a vállalkozásod! Kattints ide, és tudd meg, miért most!!!. Azért ez lett a címe, mert csak el kell kezdeni valamit, egy vállalkozást, és közben jön az is, milyen irányban kell elindulnod. Hajrá! Sok sikert! Olvasd továbbra is a Minnert! Inspirálódj a vállalkozás ötletekből!!!

Hasonló sztorik:

Lájkold és oszd meg ezt a posztot! Olvasd el a többi cikket is a Minneren!!

Forrás: Dailymail

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek