KezdőlapGazdaság és üzletHajléktalanból lett milliárdos!!! És itt jön a csavar, semmi extrát nem csinált!!!

Hajléktalanból lett milliárdos!!! És itt jön a csavar, semmi extrát nem csinált!!!

-

Mennyi ehhez hasonló sikersztorit lehet hallani, igaz? Hajléktalanból lett milliárdos… A 46 éves Khalil Rafati most éppen Malibuban élvezi az életet, pedig 13 évvel ezelőtt egy drogfüggő hajléktalan volt, sőt exelítélt. 2001-ben majdnem meg is halt heroin túladagolásban, aztán segítséget kért 2003-ban. 2007-re helyre jött, és nyitott egy menedékházat, ahol még finom és egészséges zöld turmixot is adott a betérőknek. Annyira híre ment az egésznek, hogy egyszercsak özönlöttek a vendégek, és onnantól csak a turmix érdekelte az embereket. Ezután már adta magát az ötlet, ebbe kell belevágnia. 2007 és 2011 között gyűjtötte a pénzt, hogy komolyabb brandet tudjon építeni.

hajlekltalanmilliomos

Megalapította a SunLife Organic első juice bárját, ahol a képen is látható bioitalokat lehet kapni. 5 év alatt már 6 ilyen bárt tudott nyitni Kaliforniában. És ezzel máris dollármilliomos lett, ami átszámítva itthon már több milliárd forintot jelent.

Khalil Rafati könyvet írt az élettörténetéről. 2015-ben megjelent sikerkönyvének címe I Forgot to Die, magyarul: Elfelejtettem meghalni. (Sajnos a könyv itthon még nem kapható.)

Mit tanulhatunk tőle? 

Először is tudnod kell, hogy minél inkább korlátozottak a lehetőségeid, annál motiváltabb leszel, hogy valamit csinálj magaddal. Egy kényelmes életből nehezebben mozdulsz ki, vagyis nehezebben lépsz ki a komfortzónádból.

Neki se a turmix volt az alap ötlete, de közben kialakult, és rájött, hogy ebben az irányban kell elindulnia. Nem véletlen írtam egy régebbi cikkem címében, hogy Vágj bele most! Indítsd el a vállalkozásod! Kattints ide, és tudd meg, miért most!!!. Azért ez lett a címe, mert csak el kell kezdeni valamit, egy vállalkozást, és közben jön az is, milyen irányban kell elindulnod. Hajrá! Sok sikert! Olvasd továbbra is a Minnert! Inspirálódj a vállalkozás ötletekből!!!

Hasonló sztorik:

Lájkold és oszd meg ezt a posztot! Olvasd el a többi cikket is a Minneren!!

Forrás: Dailymail

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek