Törzsvásárló, kiszámítható stabil bevétel – Hogyan lesz vevőm, ügyfelem, felhasználóm? – 7. rész

Emlékszel még a Mennyi ügyfél kell 100 millió forint eléréséhez? című cikkemre? A cikkben szereplő képet ide is beszúrom, amin azt láthatod, hogy elég sok vásárlót kell meggyőznöd, hogy elérd a 100 milliós árbevételt. A kép alatt folytatom!

Forrás: Marketing Commando/Facebook
Forrás: Marketing Commando/Facebook

A fenti számokból is látszik, hogyha folyamatosan új vásárlók után kellene harcolnod, akkor az keményebb munka, és nehezebb feladat is, mintha törzsvásárlókat csinálsz a vásárlóidból. Tehát meggyőzöd egy vásárlásra, és utána elkötelezetté teszed. Marketing költségben is sokkal jobban megtérül.

Mi kell hozzá?

Ehhez kapcsolódó cikk, vállalkozás ötlet:“Havidíjas” webshop / vállalkozás ötletek. Azonnali törzsvásárlóid lesznek!!! Inspirálódj belőlük!

A cikksorozat további részei:

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!