Törzsvásárló, kiszámítható stabil bevétel – Hogyan lesz vevőm, ügyfelem, felhasználóm? – 7. rész

Dátum

Megosztás

Emlékszel még a Mennyi ügyfél kell 100 millió forint eléréséhez? című cikkemre? A cikkben szereplő képet ide is beszúrom, amin azt láthatod, hogy elég sok vásárlót kell meggyőznöd, hogy elérd a 100 milliós árbevételt. A kép alatt folytatom!

Forrás: Marketing Commando/Facebook
Forrás: Marketing Commando/Facebook

A fenti számokból is látszik, hogyha folyamatosan új vásárlók után kellene harcolnod, akkor az keményebb munka, és nehezebb feladat is, mintha törzsvásárlókat csinálsz a vásárlóidból. Tehát meggyőzöd egy vásárlásra, és utána elkötelezetté teszed. Marketing költségben is sokkal jobban megtérül.

Mi kell hozzá?

Ehhez kapcsolódó cikk, vállalkozás ötlet:“Havidíjas” webshop / vállalkozás ötletek. Azonnali törzsvásárlóid lesznek!!! Inspirálódj belőlük!

A cikksorozat további részei:

 

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!