Hol tudok venni Google VR (Cardboard) szemüveget? – Csak pár ezer forint?

Láttál már videót a Google VR szemüvegéről? Tudod, az otthon összeszerelhető VR szemüvegről beszélek. Igaz, nem egy Oculus Rift, de elég arra, hogy megismerkedjünk a virtuális valósággal. 15 dollárért hozzájuthatunk, ami valljuk be, még próbára is megéri. És az igazság az, hogy még többet is ér, mint 15 dollár, mert nem egy gagyi cuccot kapunk.

A Cardboard-ot otthon, kartonból állíthatjuk össze, természetesen meg kell rendelnünk a mintát hozzá. Kell még egy mobilapplikáció, és máris átélhetjük a virtuális valóság élményt.

Valószínű, hogy olcsóbb megvenni használtan valamelyik apróhirdetés portálról, így nem kell sokat várnod a szemüvegre sem, már 1600-2000 Ft-ért hozzá is juthatsz.

Kattints ide, és rendeld meg te is, vagy vegyél egyet a Vaterán, Jófogáson, sőt árukeresőn is találtam. A videó alatt láthatod, milyen könnyű összerakni.

Fotó: Google

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!