Így bünteti a Google a weboldalad – seo infografika

Minden vállalkozó álma, hogy rengeteg érdeklődő, leendő vásárló jöjjön a Google keresőből. Ha ezt növelni szeretnéd (mármint a keresőből származó forgalmat), akkor azt hívják keresőoptimalizálásnak (SEO). Ádáz harc folyik a Google első 10, vagy 20 találata közé kerülésért.  Egy összefoglaló infografikát találtam a kulcsszo.hu-n. Ez segíthet neked abban, hogy egy ábrán át tudd nézni mire figyelj az új, vagy már meglévő vállalkozásod weboldalánál.

Ha például az általam is preferált CMS weboldal motorokat használod (WordPress, Joomla), akkor picit könnyebb dolgod lesz a SEO-ban. Érdemes az ilyen rendszereket folyamatosan frissíteni. Én még a mai napig találkozok mobilra nem optimalizált weboldalakkal, nos azt alapból hátrébb sorolja a Google. Nézd meg az ábrát!

google_buntetesek-kulcsszo-infografika

Fotó: Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!