Így legyen ötösöm a lottón. A Facebook tényleg megcsinálta a szavazós funkciót. A felhasználók adták neki a tippet. Vagyis TE!

Pár hónapja, tavasszal írtam egy cikket, amiben részleteztem, hogy a Facebook emoji lájk funkcióját sokan szavazásra használják. A felhasználók azzal, hogy másra használták ezt a funkciót, ötletet is adtak Mark Zuckerbergnek és a Facebooknak. Ki is emelném az akkori írásomból azt a részt, hogy

Remélhetőleg hamarosan újra elérhető lesz a szavazás más fajta megoldása a Facebook oldalak esetében (FB csoportban lehet szavaztatni).

Bár nagy jósnak nem kellett lenni ahhoz, hogy ezt kitaláljam. A Facebook most elérhetővé tette a szavazás létrehozását a magánszemélyeknél és a céges oldalaknál is. Próbáld ki! Szavazz! 

És itt van a funkció! 2017. novemberétől

Miért érdekes ez? Konklúzió

Néha érdemes “magukra” hagyni a felhasználókat, és megnézni, milyen kreatív megoldásokkal állnak elő. Érdemes megfigyelni, hogyan építi be az új funkciókat a Facebook. Láthatod, kivárnak, szépen csepegtetik az újításokat. Nem véletlen írtam meg azt a cikket, hogy Butítsd le a vállalkozási ötleted! Indulj -1ről!

Ehhez kapcsolódó tartalom:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!