KezdőlapVállalkozásIsmerőseid nem hallgatnak meg a vállalkozás ötleteddel kapcsolatban? Vagy nincs kinek elmondani?

Ismerőseid nem hallgatnak meg a vállalkozás ötleteddel kapcsolatban? Vagy nincs kinek elmondani?

-

Volt már olyan veled, hogy egy jó vállalkozás ötleted támadt, de a környezetedben azt lehurrogták, leszólták? Vagy nem is tudod kinek elmondani? Sajnos az első reakció mindig az szokott lenni ilyen esetben, hogy szkeptikusak… Rengetegen írtok nekem emailt, a Minner Facebookján chat üzenetet az előbb leírt problémákkal kapcsolatban. Aztán szerencsére rátérünk a vállalkozás ötletre, mert nekem el tudjátok mondani. Egyvalamit tudnod kell.

Az emberek nem tudják beleélni teljesen magukat az ötletedbe, mert az benned született meg. Akkor mit csinálj? A Minner.hu azért van, hogy kérdezz, valakinek leírd az ötleteddel kapcsolatos félelmeket, hogy valakivel ki tudd beszélni az ötletet. Láthatod, 100-nál is több vállalkozás ötlet van már fenn a Minneren, így nem kell félned, hogy ötletet lopnék, miért is tenném, én is tele vagyok ötletekkel. És tudod, egy ötlet semmi, a megvalósítás a minden.  Neked viszont fontos, hogy valaki motiváljon, elindítson. De elmondom az én történetem röviden.

2 éve indítottam a Minner.hu -t. Szerinted mennyien néztek hülyének? Kb. minden ismerősöm, sőt még néha olyan üzletemberek is, akik mögött már komoly szakmai múlt állt. Szerencsére vagyok annyira makacs, hogy nem hallgattam rájuk. Nem értették meg, hogy én nem egy újabb portfolio.hu, napi.hu, vagy hvg.hu leszek. Én a Minner.hu leszek. Egy teljesen új oldal. Aztán közben észrevették, hogy jéé ő tényleg csinálja, sőt látták azt is, hogy közben új irányba is indult a weboldal, a szolgáltatásom. Ez a legfontosabb. Lehet, hogy amivel elindulsz az elején, nem is az lesz később a fő iránya (szolgáltatása, terméke) a vállalkozásodnak.

Írj rám bátran, a legjobb az, ha a Minner Facebook chatjén teszed ezt, de jöhet emailben is.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek