Kínai gyártókkal, beszállítókkal találkozhatsz Magyarországon, érdemes körbenézni a kiállításon!

Ha kínai importban gondolkodsz, akkor egyszer majd természetesen ki kell utaznod Kínába, főleg akkor, amikor már nagyobb tételben gondolkodsz. Viszont első találkozásként érdemes kihasználni Budapesten megrendezésre kerülő különböző expókat, ahová több gyártót is idehoznak nekünk a szervezők. Egyébként jó piacot felderíteni is, hogy milyen termékeket gyártanak, miben látják a fantáziát. Én már voltam két ilyenen, és mindig pozitívan távoztam, valami újdonságot megtudtam, ami később segíthet, ha esetleg Kínával kapcsolatos üzletem lenne.

Most éppen a China Brand Fair lesz június 3-5. között, de érdemes kinézni a China Smart Expo-ra is. Mindkettőt a CECZ szervezi, aki a magyar-kínai export-importot segíti.
Na most nem kell lutrira menned, mert előre látod általában, hogy kik a kiállítok. A 2019. június 3-i China Brand Fair-nél, például ide kattintva éred el a kiállítókat. Szinte minden kategóriában találunk legalább 10 kiállítót, gyártót. Ha rákattintasz a gyártó nevére, amiből általában nem sok derül ki, akkor többnél is termékeket is találsz a szervezők weboldalán, vagy elnavigál valamilyen linkre. De igazából élőben jó látni őket, a kiállítókat, a termékeket meg lehet fogni, lehet tőlük kérdezni.

Néhány termék inspiráció a gyártóktól:

Kattints ide a kiállítók eléréséhez! (Ha új esemény van, lehet nem ez lesz az elérési útvonal, a jó link!)

Kapcsolódó vállalkozás ötletek és cikkek:

Fotó: ChinaBrandFair/Facebook

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!