Kínai gyártókkal, beszállítókkal találkozhatsz Magyarországon, érdemes körbenézni a kiállításon!

Dátum

Megosztás

Ha kínai importban gondolkodsz, akkor egyszer majd természetesen ki kell utaznod Kínába, főleg akkor, amikor már nagyobb tételről van szó. Viszont első találkozásként érdemes kihasználni a Budapesten megrendezésre kerülő különböző expókat, ahová több gyártót is hoznak nekünk a szervezők. Egyébként jó pl. piacot felderíteni is, hogy milyen termékeket gyártanak, miben látják a fantáziát. Én már voltam két ilyenen, és mindig pozitívan távoztam, valami újdonságot megtudtam, ami később segíthet, ha esetleg Kínával kapcsolatos üzletem lenne.

Most éppen a China Brand Fair lesz június 3-5. között, de érdemes kinézni a China Smart Expo-ra is. Mindkettőt a CECZ szervezi, aki a magyar-kínai export-importot segíti.
Na most nem kell lutrira menned, mert előre látod általában, hogy kik a kiállítók. A 2019. június 3-i China Brand Fair-nél, például ide kattintva éred el a kiállítókat. Szinte minden kategóriában találunk legalább 10 kiállítót, gyártót. Ha rákattintasz a gyártó nevére, amiből általában nem sok derül ki, akkor többnél termékeket is találsz a szervezők weboldalán, vagy navigál valamilyen linkre. De igazából élőben jó látni őket, a kiállítókat, a termékeket meg lehet fogni, lehet tőlük kérdezni.

Néhány termék inspiráció a gyártóktól:

Kattints ide a kiállítók eléréséhez! (Ha új esemény van, lehet nem ez lesz az elérési útvonal, a jó link!)

Kapcsolódó vállalkozás ötletek és cikkek:

Fotó: ChinaBrandFair/Facebook

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!