KezdőlapGazdaság és üzletLeonardo DiCaprio lecsapott a Volkswagen botrányra, filmet szeretne készíteni

Leonardo DiCaprio lecsapott a Volkswagen botrányra, filmet szeretne készíteni

-

Leonardo DiCaptrio ha valamit a fejébe vesz, akkor azt végig is viszi. A Wall Street farkasa könyv megfilmesítéséért is sokat lobbizott, persze azért is, hogy ő kapja a filmszerepet. DiCaprio produkciós cége a Paramount stúdió lecsapott a filmes jogokra, ami a készülő Volkswagen botrányhoz kapcsolódó könyvhöz tartozik. A könyvet a The New York Times újságírója Jack Ewing készíti, írja. A kiadói jogokért a Norton kiadó hatszámjegyű összeget fizetett, dollárban.

A Volkswagen szeptemberben ismerte el, hogy csalt az amerikai dízel teszteken. Erről ide kattintva olvashatsz. Ez a botrány 11 millió autót érint világszerte, és a német autóipart erősen visszarántja. A többi cégnél is kiderült turpisság, így elég jó alapanyagot kap a könyv írója. 2016 végéig elkészül a könyv, így DiCapriónak a filmre még várnia kell.

Leonardo már erősen elkötelezett a környezetvédelem mellett, valószínűleg azért is ragaszkodott a filmhez.

fotó: CNN
Forrás: CNNMoney
Néha nézz rá a CNNMoney-ra, megéri

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek