Kezdőlap Gazdaság és üzlet Magyar startup videók gyűjteménye. Ötletek, sztorik, sikerek

Magyar startup videók gyűjteménye. Ötletek, sztorik, sikerek

-

A magyar médiaoldalak olyan videóriportokat készítettek a hazai és nemzetközi startupokról, melyeken keresztül te is még jobban belelátsz az ő világukba. Sőt inspirálni is fognak a sztorik, nem is beszélve arról, hogy akár egy-egy mondat is elindíthat téged, vagy ötletet adhat. Ha megnézted a videókat, és még szeretnél olvasni a startupokról, akkor a videók alatt belinkelt Minner cikkeket ajánlom figyelmedbe!

Minner Befektetőkereső show

2018-ban a Minner megrendezte az első  Befektetőkereső showját, amelyben 24 ötletgazda (vagy csapat) mutatta be startup ötletét a befektetők előtt.  Nézd meg a Minner Befektetőkereső showjában melyik ötletnél említették az okos tőkét az ötletgazdák, és figyeld a befektetők, szakértők reakcióját! A videó bal felső sarkában a három vonalra kattintva mind a 4 részt megtalálod.

Vs.hu – Startup

Indexes startup videók:

Vs.hu – Digitális aranyláz – Magyarok Texasban

Cikkek startup témában:

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek