KezdőlapVállalkozásMeg lehet élni vaterázásból? Mennyit lehet keresni?

Meg lehet élni vaterázásból? Mennyit lehet keresni?

-

A Minneres vaterás vállalkozás ötletek felkeltették több olvasóm érdeklődését is. Annyira egyszerű volt, hogy az már adta a lehetőséget, hogy bele is vágjanak, vagy kérdezzenek az ötletről, elgondolkozzanak a vaterázáson. Akár egy későbbi webshopot is megalapozhatsz az ilyen aukciós, apróhirdetés portálokon való jelenléttel. Először leírom melyik ötletekről is van szó, utána pedig olyan érdekes dolgot mutatok, hogy utána tudom, mit fogsz olvasni. 🙂

Vaterás vállalkozás ötletek

Ahogy már a bevezetőben, vagy az egyik Minneres vállalkozás ötletben is olvashattad, lehet hobbi szinten is jó pénzt keresni vaterázással, ebayezéssel, de akár egy későbbi webshop beindítását is megalapozhatod. Akár a webshopod beindításának a tervét is úgy készítheted el, hogy előbb beindítasz egy vaterás szakaszt, vagy akár párhuzamosan a kettőt. Tudod a vatera “ingyen” szállítja neked az érdeklődőket.
Indíts vállalkozást: 129. ötlet – ebayezés, vaterázás, jófogásozás
Indíts vállalkozást: 117. ötlet – Profi Vatera eladó – Nem az, amire gondolsz. Kattints!
Indíts vállalkozást: 69. ötlet – Érme bróker, érme vaterázás

Lesd el a tippeket, trükköket a régi motoros vaterásoktól

A vatera.hu blogjában találtam egy kategóriát, ahol hetente kiemelik az ügyesebb eladókat. Ez a Hét vaterás kereskedője.  Érdemes körülnézni, elolvasni a sztorijaikat, sokat tanulhatsz belőle, hogy éppen mire vevő a közönség. Érdemes átnézni az ő profiljaikat, eladásaikat, szövegezéseiket. Így már könnyebben beindítod a kis vállalkozásodat. Ezekből a kis történetekből, interjúkból pedig már láthatod, mennyit is lehet ezzel keresni. De tudod, nincs olyan, hogy maximum!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek