Mélyponton az orosz rubel

A háborús helyzetre fordult ukrán-orosz konfliktus miatt az orosz rubel történelmi mélyponton van. Augusztus végén áttörte a 36,53-as szintet a dollárral szemben. igaz előtte még egy kicsit megtorpant, de a sok szankció és a folyamatos konfliktus miatt az árfolyam nem bírta tartani a gyengülést. Az oroszok igaz bíznak Putyinban, de a külföldiek folyamatosan viszik ki a pénzüket az országból.

A további gyengülés is elképzelhető, és további mélypontok jöhetnek. Rossz hír az is, hogy Putyin kijelentéseivel tovább borzolja a kedélyeket. Ha korrekció is lenne, a 36,53-as szint megfogná az erősödést.

Érdemes lehet figyelni a dollárt is, mert nagy mértékű erősödésben van az euróval szemben. És lehet egy kisebb korrekció után tovább erősödik, újra az 1,3000-a szint alá kerülhet.

rubel_arfolyama_aug

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!