Mennyi ügyfél kell 100 millió forint eléréséhez?

Miközben olvasod a Minner több mint 100 vállalkozás ötletét, vagy a startup ötleteket, akkor felmerülhet benned a kérdés. Mikor leszek ebből milliomos, mennyi ügyfél kell hozzá? A 100 millió forint árbevétel már figyelemre méltó szám lenne. Amikor megláttam Wolf Gáborék posztját a Marketing Commando Facebook oldalán, azonnal eszembe jutott, ezt veletek is meg kell osztanom. Jöjjön a posztjukban közölt kép, majd a cikkem folytatása.

Forrás: Marketing Commando/Facebook
Forrás: Marketing Commando/Facebook

A fenti poszt már be is indítja benned a számológépet, és már kalkulálsz is. Igaz? Én is így voltam vele. Nézd át a Minner több mint 100 vállalkozás ötletét, vagy a startup ötleteket és ezek alapján tűzd ki célul a 100 millió forintot. Bontsd le, hogy ez mennyi ügyfélből jönne ki a te számaiddal… Hajrá!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!