Mennyire ismered a márkák színeit? Teszteld le!

Tudtad, hogy a legtöbbször csak felületesen ismerjük a márkák, brandek logóját? Persze én is úgy gondoltam, hogy tudom kívülről, mivel sokszor látom őket, aztán kiderült, hogy nem így van. Sőt nemrég egy kutatásból kiderült, hogy túlbecsüljük, hogy mennyire emlékszünk egy logóra. Összegyűjtöttem azokat a logókat, amiket biztosan ismersz is, és egy picit nehéz emlékezni a pontos színükre.

Tetszett a teszt? Akkor töltsd ki a tőzsdéset is: Teszteld le, mennyire lennél jó bróker! Eltalálod ránézésre, hogy emelkedik vagy csökken egy részvény árfolyama?

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!