KezdőlapVállalkozásMennyit keresnek a Youtube sztárok? Milliókat, dollárban!!! (Forbes, 2015)

Mennyit keresnek a Youtube sztárok? Milliókat, dollárban!!! (Forbes, 2015)

-

A Youtubeon az egyes sztárok annyit tesznek zsebre évente, mint egy kisebb sikeres TV társaság, sőt sokan még annál is többet. Pewdiepieről írtam már, hogy forintban is több milliárdot keres. A Forbes készített egy listát, méghozzá top listát a legjobban kereső Youtubeosokról.

Az alábbi ábrán millió dollárban láthatod, hogy mennyit keresnek. Felesleges mindet felsorolnom, ki mit csinál, keress rá a nevükre Youtube-on és egyből kiadja a csatornájukat, videóikat. Pewdiepie 3,2 milliárd forintot keres a videóival, és akkor még a könyv eladásairól nem is beszélünk (Az további extra bevétel). A kép alatt folytatom, és megtudhatod itthon lehet e keresni pénzt vloggerkedéssel.

youtbe penz

Amikor valaki azt mondja, hogy a magyar piac túl pici, akkor gondolj bele abba, hogy a TV társaságok is működnek. Sőt szerintem van olyan magyar vlogger, akik többen néznek egy-egy videó alkalmával, mint egy gyengébb itthoni TV csatorna egy adását. A recept egyszerű csinálj show a Youtubeon, csináld a műsört.

Azt viszont tudnod kell, hogy lehetséges az, hogy csak a Youtube-os bevételből nem fogsz megélni. Kell még valami hozzá. A videós portál 1-2 dollárt fizet 1000 megtekintésenként, tehát látható, hogyha 50 000-en látják egy videódat azzal még csak 14 000 Ft-ot kerestél. Viszont 50 000 megtekintés már jó ahhoz, hogy egy nagyobb cég felfigyeljen rád, és le tudj velük szerződni. És egy-egy videóért akár 70-150 000 forintot is kaphatsz. Olvasd el az alábbi vállalkozás ötleteket, ami erről szól, illetve a hozzá kapcsolódó további cikkeket.
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 74. ötlet – Termék, szolgáltatás tesztelő blogger
Te mit szólnál, ha a Youtube csatornáidat megvenné a Disney?
Így is lehet milliókat keresni, turmixolj mobilokat, pl iPhone-t

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek