Mennyit keresnek a Youtube sztárok? Milliókat, dollárban!!! (Forbes, 2015)

A Youtubeon az egyes sztárok annyit tesznek zsebre évente, mint egy kisebb sikeres TV társaság, sőt sokan még annál is többet. Pewdiepieről írtam már, hogy forintban is több milliárdot keres. A Forbes készített egy listát, méghozzá top listát a legjobban kereső Youtubeosokról.

Az alábbi ábrán millió dollárban láthatod, hogy mennyit keresnek. Felesleges mindet felsorolnom, ki mit csinál, keress rá a nevükre Youtube-on és egyből kiadja a csatornájukat, videóikat. Pewdiepie 3,2 milliárd forintot keres a videóival, és akkor még a könyv eladásairól nem is beszélünk (Az további extra bevétel). A kép alatt folytatom, és megtudhatod itthon lehet e keresni pénzt vloggerkedéssel.

youtbe penz

Amikor valaki azt mondja, hogy a magyar piac túl pici, akkor gondolj bele abba, hogy a TV társaságok is működnek. Sőt szerintem van olyan magyar vlogger, akik többen néznek egy-egy videó alkalmával, mint egy gyengébb itthoni TV csatorna egy adását. A recept egyszerű csinálj show a Youtubeon, csináld a műsört.

Azt viszont tudnod kell, hogy lehetséges az, hogy csak a Youtube-os bevételből nem fogsz megélni. Kell még valami hozzá. A videós portál 1-2 dollárt fizet 1000 megtekintésenként, tehát látható, hogyha 50 000-en látják egy videódat azzal még csak 14 000 Ft-ot kerestél. Viszont 50 000 megtekintés már jó ahhoz, hogy egy nagyobb cég felfigyeljen rád, és le tudj velük szerződni. És egy-egy videóért akár 70-150 000 forintot is kaphatsz. Olvasd el az alábbi vállalkozás ötleteket, ami erről szól, illetve a hozzá kapcsolódó további cikkeket.
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 74. ötlet – Termék, szolgáltatás tesztelő blogger
Te mit szólnál, ha a Youtube csatornáidat megvenné a Disney?
Így is lehet milliókat keresni, turmixolj mobilokat, pl iPhone-t

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!