Mikor vegyek eurót? Mikor váltsak eurót?

Sokan fel szokták tenni a címben szereplő kérdéseket  emailben, illetve facebook üzenetben. És persze sokan vannak, akik spekulálgatnak valutával, vesznek eurót, felmegy eladják. Ez jó is így, mivel már vannak olyan váltók, ahol olcsón tudunk venni, akár 1 forint alá is mehet a költségünk például 1 eurón, vagy dolláron.

Mindenképpen érdemes kisebb összeget is már euróban tartani, akár most is. Hosszútávon gyengülni fog a forint az euróval szemben. A dolláron már látszik is, mivel 250 forint már egy dollár.

Amint az euró egy kicsit is erősödésnek indul a többi devizával szemben, akkor könnyen elérheti a forint a 325-330-as sávot is.

Tipp: Érdemes lehet havonta venni euró, azonos összegben. (valutaváltónál is akár, van olcsóbb váltó is) Pl. havonta 50-200 eurót, már azzal is el lehet kezdeni. (Ha változik szólunk.)

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!