MinnerInstant – A Minner rövid tartalmai, posztjai. Ha csak pár perced van

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben. A MinnerInstantot fent a menüből is eléred, vagy a Minner főoldalán keresztül is tudod olvasni.

Túl drága a termékem, szolgáltatásom? – ügyfélkezelés trollsággal fűszerezve

Pár hete láttam egy reagálást, kommentet egy reklámnál, ahol egy szolgáltatás magas ára zavarta a leendő vevőt. A cég válasza lényegében az volt, hogyha a vevő ki tudja hozni olcsóbban, akkor felveszik munkatársnak, sőt pénzügyesnek. Zseniális! 

MinnerInstant

Miért vannak földszinten a női ruhaboltok? 

A válasz egyszerű! Azért mert ruha piac fő célközönsége a nők, a ruhák közel 2/3-át ők vásárolják. Értelemszerűen a földszinthez kell közel lenniük. Így ha 2 emeleten helyezkedik el egy ruhaüzlet, akkor a földszint (vagy alsó) a női és a felső a férfi.

Hasonló érdekességek és posztok a Minner Instantban! Menüből is eléred!

 

MinnerInstant

9 marketing trükk, amikor az ételek valójában…

MinnerInstant

Képezd magad decemberben a fotelből

Szerezd be most a kiszemelt videós kurzusokat. Marketing / Személyes márkaépítés / Kapcsolatépítés / Facebook / WordPress / Videóképzés / Gerillamarketing / Vállalkozás indítás / Chatbot készítés / Amazon FBA – nézd meg a továbbiakat az oldalon! Kattints ide!

MinnerInstant

Neked is lehet személyes márkád – podcast
Megújulva tér vissza a Minner Podcast. Méghozzá Frey Kristóf csatlakozott hozzám, így már ketten vagyunk műsorvezetők. A későbbi adásokban is hallhatod őt.

Ne feledd! Spotify-on is eléred a Minner Podcastot!

MinnerInstant

Xiaomi kiejtése
Rápillantottam, hogy élőben mennyien vannak a Minneren és láttam, hogy valaki éppen a Xiaomi kiejtése magyarul keresőszóról talált rá egy Minner cikkre. Így kell kiejteni: saomi – Ebben a cikkben volt bent, ahogy még több hasonló márka neve is: Így kell helyesen kiejteni a nagy márkák neveit

MinnerInstant

IPO, részvénykibocsátás infografika

MinnerInstant

Az amerikai hadsereg a Microsofttól rendelt kiterjesztett-valóság szemüvegeket
136,4 milliárd forint értékben. A szoftvercég így megtriplázza a HoloLens készülékek számát jövőre. Mondanom sem kell, hogy ez jó jel nekem, mint Microsoft befektetőnek. Egy hete írtam egy friss elemzést a cégről.  Ennek a hírnek a forrása pedig a kép alatt.

Forrás: HVG – Terminátorokat faragna a katonáiból Amerika, és a Microsoft ad ehhez segítséget

MinnerInstant

Örülök, hogy drágább a Facebook marketing
Ez lehet sokaknak nem fog tetszeni. Eddig annyira alacsony volt a belépési küszöb a Facebook és úgy egyébként az online marketingbe, hogy boldog-boldogtalan tudott FB kampányt indítani. Persze most is, csak nem elég csak rányomni a hirdetés feladásra. Egyrészt drágább is, organikus elérések a béka segge alatt. Ez azért is jó, mert így rá van kényszerítve a reklámozó cég is, hogy jobb terméket, szolgáltatást adjon. Másrészt kisebb a verseny. Örülj te is!

MinnerInstant