MinnerInstant – A Minner rövid tartalmai, posztjai. Ha csak pár perced van

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben. A MinnerInstantot fent a menüből is eléred, vagy a Minner főoldalán keresztül is tudod olvasni.

Az Eon lefedte elektromos robogóival Budapestet

Bérelni tudod őket, egyet a hétvégén elviszek egy körre. https://blinkee.city/hu#how-it-works  – A képen az látszik, hogy lehet nem csak robogóik lesznek?

MinnerInstant

Van 10 perced? Chaten küldök Minner cikket! 

A legjobbakat válogattam össze, 3-at fog küldeni most véletlenszerűen. Kattints az alábbi Küldés gombra!

 

MinnerInstant

Nem volt biztosítva a Notre-Dame? Nem kötelezi őket senki

Nem, de ha lett volna biztosítás rá, akkor sem fedezte volna a mostani kárt. Már egyébként 600 millió eurót adtak adtak össze a cégek, magánemberek az újjáépítésre. Ez az összeg még nőhet, mert akár több milliárd dollár is lehet a felújítási díj. Forrás: HVG, Portfolió

Fotó: alyssa BLACK./Flickr

MinnerInstant

Ennyit erről! Az elektromos autó jobban szennyezi a környezetet, mint…

Egy német tanulmány nyilvánosságra hozott jelentése szerint az elektromos autók 11-28 százalékkal nagyobb mértékben terhelik a környezetet, mint a dízelautók. – forrás 24.hu

MinnerInstant

Ezen mindig mosolygok! Az Apple-t azért büntetik, mert saját termékeit jobban ajánlja?

A Spotify benyújtott egy trösztellenes panaszt az Európai Bizottságnak, mert úgy véli korlátozta a Spotify megjelenését az App storeban és főleg az Apple termékeit, applikációit hozta előtérbe. Az milyen már, ha ezért kap az Apple büntetést?! Mondván ez nem támogatja az innovációt és a versenyt. Ennek oka persze az, hogy nagyrészt oligopól piacon van az Apple és a Google az applikációs operációs rendszerek piacán.

MinnerInstant

Amikor mindenhol szendvics menüt látsz 

Hamburger -, vagy szendvics menünek hívják azt a 3 vízszintes vonalból álló ikont, ami a menü szokott lenni mobilnézetben, applikációkban. Éppen egy képet kerestem egy cikkhez és belefutottam ebbe és valahogy menünek néztem.

Fotó: Juli Moreira / Unsplash

MinnerInstant

Ez az! Sajnos ebben elsők vagyunk! Budapest a világ leggyorsabban dráguló városa

Forrás: Global Residential Cities Index

MinnerInstant

Az Ubernek még soha nem volt profitja

Hamarosan tőzsdére megy, vajon a befektetőknek mennyire lesz vonzó a cég? Azért ennyi idő után ideje lenne valamit felmutatni, vagy üzleti modellben kellene váltania?

MinnerInstant

A Facebook lelkes rajongós trükköm

Több olvasó kommentjénél is láthattad, hogy Top fan, vagy lelkes rajongó kifejezést.
A Facebook egy oldalnál vagy akkor engedélyezi ezt a funkciót, ha videósablonra vált, vagy akkor, ha nagyobb aktivitást mutatnak a felhasználó (vagy ha ő úgy dönt). Kb. 1,5 hónapja kapta meg a Minner is, hogy az aktív tagok lelkes rajongó jelvényt. (Kép alatt folytatom).

Tudok csak úgy Facebook posztot megjeleníteni, hogy azt csak a lelkes rajongók kapják meg, sőt a hírfolyamban is csak ők látják, más nem láthatja ha a Minner hírfolyamára kattint. Tehát tudok exkluzív posztokat adni a top követőknek és az 90%-os elérést hoz náluk. Itt jött az ötlet:

  • legyen több lelkes rajongóm (már közel 100 van)
  • aktivizálom a Minner Facebookját, több kommentre veszem rá az embereket
  • többen kapnak ilyen jelvényt, és még a Minner FB-ja is jobban pörög
  • a lelkes rajongókat ingyen elérem, sőt egyébként is nagyon elkötelezettek
  • Hm… tudja a Facebook mivel tud minket aktivizálni. Igaz?

Szóval kommentelj, lájkolj a Minner FB-ján mert exkluzív posztokat kaphatsz!

MinnerInstant

Durex – az igazi agilis marketing

Az első fekete lyukat sikerült lefényképezni. A Durex marketingesei kreatívan éltek a lehetőséggel. Fotó: Durex/Facebook

MinnerInstant