MinnerInstant – A Minner rövid tartalmai, posztjai. Ha csak pár perced van

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben. A MinnerInstantot fent a menüből is eléred, vagy a Minner főoldalán keresztül is tudod olvasni.

Mi az az Amazon FBA
Az Amazon átvállalja a webshopod logisztikáját, ügyfélszolgálatát. A MinnerAkadémia új tanárai most röviden bemutatják neked ezt az alábbi Youtube videóban. Hamarosan jelentkeznek az Amazon FBA képzéssel a MinnerAkadémián. Izgalmas lesz!

MinnerInstant

Először Minner Instantba írtam, majd cikk lett belőle
A Videoton gyárhoz kapcsolódóan akartam egy cikkajánlót ide írni, aztán már olyan hosszú lett, hogy abból lett egy cikk. Érdemes elolvasnod, és a cikkben megtalálod az index.hu cikk linkjét is, amiben részletesen olvashatsz a hazai gyárról.  Amikor Kína helyett minket választ gyártásra egy cég

MinnerInstant

Amikor valamilyen problémáról hallasz, akkor jussod eszedbe, hogy ez egy lehetőség, amivel pénzt kereshetsz.

/Minner – Mándó Milán/

Ilyen lehetőségeket találsz a Minner vállalkozás ötlet rovatában. Kattints ide! 

MinnerInstant

Ebből lett az IKEA márkanév:
Gondolnád, hogy az alapító nevéből, sőt még a szülőfaluja is bent van a névben? Kattints a posztra, ott el tudod olvasni. Ötletes poszt volt, sőt mennyi komment érkezett.

MinnerInstant

100 000 forintot kaphatsz, ha ajánlod ismerősöd egy állásra és ő azt megkapja, akkor ennyit, vagy akár még többet is kereshetsz. Vagy ajánld cégeknek az oldalt. Ezt adja a Talentuno applikáció, akik az álláskeresést akarják megreformálni ezzel az újdonsággal. Ajánlói rendszert készítettek. Vajon még milyen területen lehetne ezt alkalmazni? Majd ezen is gondolkodj, most viszont nézz rá a Talentuno oldalra.

Fotó: hrpwr.hu

MinnerInstant

Ha a főnök sokat keres, akkor az alkalmazottak jobban dolgoznak?
Meglepő kutatási eredmény született. Ha ismerjük, hogy mennyit keres a főnök, és az magas összeg, akkor jobban dolgozunk. Miért? Mert úgy gondoljuk, hogy a mi bérünk is így nőhet. Persze valószínűleg ez főleg a multiban (nagyvállalat) dolgozókra igaz. További kutatási eredmények ebben a témában itt: MI LENNE, HA MEGTUDNÁD, MENNYIT KERESNEK A MUNKATÁRSAID? – qubit

MinnerInstant

A mai gyerekeknek még könnyebb. Az injekció beadása virtuális valóságban még jobban elviselhető.

MinnerInstant

Vásárláshoz kapcsolódóan erre használják az emberek az Alexa, Google Assist, Apple Siri virtuális asszisztenseket.

MinnerInstant