Miről posztoljak a MinnerX-ben? Hogyan használjam ki az ingyenes megjelenést?

A Minneren ingyenes megjelenési lehetőséget kaphatsz heti egyszer a MinnerX oldalon, amennyiben MinnerAkadémia hallgató vagy. Ez amolyan Így vállalkozunk rész a Minneren belül, a ti beszámolóitok és persze közben bele tudod csempészni a saját reklámodat. Egyre több ilyen poszt kerül fel tőletek, amikből már láthatod, hogyan is néz ki. A cél az, hogy a MinnerAkadémia hallgatói itt be tudják mutatni hogyan tudják alkalmazni a tanultakat, illetve bemutatni hogyan haladnak a vállalkozásukkal. Egy képernyőfotó a MinnerX-ből, a kép alatt folytatom, jönnek a tippek.

 

Röviden a MinnerX megjelenési lehetőség feltétele csupán ennyi:

 1. Legyél MinnerAkadémia felhasználó, tanuló (Legalább 10 000 forint értékben kell venned videós kurzust).
 2. Használd a megszerzett tudást!
 3. Olyan tartalmat küldj be ide, ami még hasznos is. Helyezd el benne a linkjeidet! Ebben segítünk. Heti egyet beküldhetsz!

Mekkora tartalmat küldhetek be? Milyen formátumban? 

Igazából bármekkora lehet, a tartalmakat a Google is indexálja, tehát SEO-ban (keresőoptimalizálás) is egy erős linket kapsz a Minnertől. Persze akkor, ha linkeled a weboldaladat, amit természetesen lehet! Word formátumban küldöd akkor csak egyszerűen bemásolom, képet is tudsz küldeni hozzá, videót vagy közösségi média posztot pedig beágyazom. De bárhogy küldheted, akár szövegként is chaten, vagy emailben).

Milyen tartalmat küldjek be? Poszt ötletek a MinnerX-hez

Fontos! Minden tartalomhoz odakerül ki írta, mi a cége, linkeljük (vagyis te) a weboldalad, mindenképpen írj hozzá kis körítést is, sőt a posztod végén reklámot.

 • Lényegében használd úgy a MinnerX-et, mintha
  • közleményt küldenél be egy média oldalhoz,
  • vagy ez lenne a te szakmai blogod, céges blogod, amit nem a konkrétan a fogyasztóknak, hanem a partnereknek, vállalkozóknak szánsz. Természetesen, akik ezt nézik ugyanúgy fogyasztóid lehetnek, illetve a cél természetesen az üzleti kapcsolatok szerzése is. Látni, hogy más mit csinál, segíteni egymást…
 • Blogtartalmad ajánlása. Mindegy milyen témában írsz érdekes lehet számunkra! Ha nem üzleti téma akkor is. Itt egy példa, Kovács Eszter írása: Ezeket olvasd el, ha növelni szeretnéd a céged méretét, vagy hatékonyságra törekednél
 • Könyvajánló – Olvastál egy jó könyvet, akkor írj róla ajánlást
 • Rendezvény beszámoló
  Résztvevőként: Voltál egy eseményen, expón, kiállításon és arról egy beszámoló – Tudod ezzel még mutathatod is, hogy te aztán aktív vagy, jársz, kapcsolatot építesz. Írd le mit hallottál, mit láttál, mit tudtál meg…
  Szervezőként: Írd le milyen volt, csinálj belőle esettanulmányt, vagy előadások összefoglalóját… bármi jöhet.
 • Tegyél fel kérdést, kérj segítséget a MinnerX-ban a többi olvasótól
 • Esettanulmány: Mutass be bármit, ami a vállalkozásoddal kapcsolatos akár rövid, akár hosszú esettanulmányban. Legyen az egy népszerű Facebook posztod, vagy egy teljes kampányod, egy új termék megszületése, vagy egy új alkalmazott felvétele, a munkád kiszervezése… Amint látod bármi jöhet, amiről be tudsz számolni.
 • Mutasd be Facebook kampányodat, vagy Instagram kampányodat, vagy csak egyszerűen küldd be azt a posztot, amit látod, hogy népszerű és még itt is meg akarod picit tolni a MinnerX-ben.
 • Reklámozd az elkészült chatbotodat – Fontos ez csak azoknak él ez a lehetőség, akik a chatbot képzést a MinnerAkadémián keresztül tanulták. Részletek ide kattintva!
 • Küldj be szektor híreket! Mármint arról a szektorról bármilyen információ, hír amiben te tevékenykedsz. Ha mezőgazdaság, akkor olyan, ha vendéglátás, akkor olyan hírek…
 • Írd ki milyen üzleti kapcsolatokat akarsz szerezni. Hirdesd ki, hogy jelentkezzen nálad aki …xy… nal foglalkozik ,vagy van olyan ismerőse, kapcsolata, aki azzal amit írtál és jelentkezzen nálad.
 • Számolj be bármiről, ami a vállalkozásoddal kapcsolatban történik, valamilyen tapasztalat, vagy gondolat, vagy olyan tudás, amit úgy érzed le kell írni! Vagy olyan történet, sztori, meglepő vagy bosszantó dolog amivel találkoztál.
 • Nézd meg a többiek mit küldtek be! >>> MinnerX

Küldj be tartalmat! Kattint ide! (Messengerben nyílik meg)

Fotó: Envato License

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!