Most nem beszélnek médiában az aranyról! Pedig 20%-ot emelkedett!!!

Miért is mindig a dollárral szemben nézzük az arany árfolyamát? Ott a többi deviza is, amin már látszik, hogy az arany elkezdett egy emelkedő trendbe lépni! Itt van például nekünk az euró! Értelemszerűen abban mérjük a hozamot. Az elmúlt két évben 20%-ot emelkedett az arany ára, ha euróban nézzük. Már a dollárnál is látszik egy kis mozgolódás, már látszik az emelkedő piac. A kép alatt folytatom!

Forrás: Hard Asset Alliance
Forrás: Hard Asset Alliance

 

A címben azért is írtam így, mert a média általában akkor ír csak róla, ha pánik van. Érdemes már most figyelni, sőt elosztva, kockázatot kezelve érdemes elgondolkodni az arany befektetésen. A Minneren, ha az alábbi két cikkre hallgattál, akkor most szép hozamod lenne az aranyon közel 1 év alatt:

Mennyi hozamot érhetsz el havi 10 ezer forinttal arany befektetéssel?

A Google a barátod, még azt is megmondja merre megy az arany árfolyama

 

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja:
[sam_ad id=”116″ codes=”true”]

Forrás: Hard Asset Alliance

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!