KezdőlapVállalkozásNem mered senkinek elmondani a vállalkozás ötleted, mert félsz, hogy ellopják? Ezt...

Nem mered senkinek elmondani a vállalkozás ötleted, mert félsz, hogy ellopják? Ezt olvasd el!!

-

Üzleti körökben nem mered elmondani az új vállalkozás ötleted? Azért nem keresel meg befektetőket, mert félsz attól, hogy ellopják az ötletedet? Na most akkora bullshitet fogok elnyomni, hogy a Minner és a hazai gazdasági oldalak is felrobbannak 🙂 Le kell írom, mert ez így van. Szóval,….

“egy ötlet semmi, a megvalósítás minden”.

Ezt szokták mondani a startup, befektetői, üzleti körökben. Mit is jelent ez? Azt, hogy az ötleted le tudják másolni, de a megvalósítást, vagy inkább a megvalósítót nem. Nem tudnak TÉGED lemásolni!!!

Miért is lopnák el az ötleted? (Vigyázz újra bullshit riadó!!!) Azért akarnak veled együtt működni, mert azt akarják, te dolgozz az ötleten. Nekik pénzük van, ők nem akarnak már ilyen formában melózni….

Van egyébként megoldás is: Ismerőseid nem hallgatnak meg a vállalkozás ötleteddel kapcsolatban? Vagy nincs kinek elmondani?

Szóval, ne picsogjál! Senki nem fogja ellopni az ötleted. Bár igazad van, a fiókban jó helye van!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek