Nem mered senkinek elmondani a vállalkozás ötleted, mert félsz, hogy ellopják? Ezt olvasd el!!

Üzleti körökben nem mered elmondani az új vállalkozás ötleted? Azért nem keresel meg befektetőket, mert félsz attól, hogy ellopják az ötletedet? Na most akkora bullshitet fogok elnyomni, hogy a Minner és a hazai gazdasági oldalak is felrobbannak 🙂 Le kell írom, mert ez így van. Szóval,….

“egy ötlet semmi, a megvalósítás minden”.

Ezt szokták mondani a startup, befektetői, üzleti körökben. Mit is jelent ez? Azt, hogy az ötleted le tudják másolni, de a megvalósítást, vagy inkább a megvalósítót nem. Nem tudnak TÉGED lemásolni!!!

Miért is lopnák el az ötleted? (Vigyázz újra bullshit riadó!!!) Azért akarnak veled együtt működni, mert azt akarják, te dolgozz az ötleten. Nekik pénzük van, ők nem akarnak már ilyen formában melózni….

Van egyébként megoldás is: Ismerőseid nem hallgatnak meg a vállalkozás ötleteddel kapcsolatban? Vagy nincs kinek elmondani?

Szóval, ne picsogjál! Senki nem fogja ellopni az ötleted. Bár igazad van, a fiókban jó helye van!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!