„Olyan, mintha New Yorkban lennénk”

Tegnap (április 3-án) ott voltam Magyarország legnagyobb közösségi irodájának 5 éves születésnapi rendezvényén.  A Lofficeban már többször is jártam, mivel a minner egyik ügyfele munkaállomást bérel tőlük.

Az iroda berendezése nagyon színvonalas, és abszolút átjön a közösségi érzés.
2013-ban megnyerték az Év irodája díj Design kategóriáját a Salétrom by Loffice irodájukkal (VIII. kerület Rákóczi tér). Ez nem is lehet véletlen, az egyik előadó, Priskin László mondatát idézném:

„Olyan, mintha New Yorkban lennénk.”

Egy új szolgáltatásukról is beszéltek a „Loffice lányok”. Az irodában coaching szolgáltatás is rendelkezésükre áll az ott dolgozóknak.  Az Art of Knowledge csapata  így csatlakozik a Loffice közösséghez. Két előadó jött a cégtől, Szentandrási Réka és Gulyás Viktor. Előadásukban felrázták egy kicsit a hallgatóságot, és mosolyt csaltak mindenki arcára.

Ezután a következő programban a Lofficeban munkaállomást vagy irodát bérlő cégek képviselői tartottak előadást. Bemutatták mivel foglalkoznak, hogyan tudják kihasználni a Loffice munkaállomásaikat. Az előadók mind különböző szektorból voltak jelen, informatika (IT), lakberendezés, klíma kutató, pénzügy, gyártás-tervezés (Pet palackok).

A rendezvény közben egy friss mobil applikációt is nyomon követhettünk az egyik kivetítőn. Az ANGL nevű appal mobilon tudunk videót streamelni. Egy nyereményjátékot is említett Kövécs András a cég CEO-ja, a 4-es metró streamelésével lehet nyerni egyéves Bubi bérletet. (részletekért nézz fel az app weblapjára)

A rendezvényen mindenki nagyon jól érezte magát, és egy picit mi is átéreztük a közösségi iroda élményét. A Loffice közösség napról napra bővül. Egy valamit sajnos nem kérdeztünk meg, mert később jutott eszünkbe, hogy tervezik e vidéki cowork iroda nyitását, de ez akkor egy később cikk témája lesz.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)