Online időpontfoglalás Instagrammal, avagy így lesz az érdeklődőből egyetlen kattintással fizető ügyfél

Dátum

Megosztás

Nem is gondolnánk, milyen nagy szerepe van a gomboknak vállalkozásunk online sikerében. Pedig manapság már, amikor rengeteg információ zúdul a fogyasztóra a közösségi média felületein keresztül, bizony nem hagyhatjuk figyelmen kívül őket. Ráadásul a gombok rendkívül praktikusak – egyetlen kattintással arra a weboldalra irányítanak minket, ahová szeretnénk, anélkül, hogy linkeket kellene bemásolgatni a böngészőnkbe vagy weboldalakon keresgélni…

A Minner partneréről, azaz a YCLIENTS-ről már több cikkben is beszámoltunk. Az online időpontfoglaló és automatizációs szoftver magyarországi bevezetése óta már rengeteg hazai szolgáltató működését könnyítette meg. Legújabb fejlesztésüknek köszönhetően pedig már az Instagram-on keresztül is foglalhat időpontot az ügyfél ahhoz a szolgáltatóhoz, aki a Foglalás most gomb alatt elhelyezi a YCLIENTS linkjét.

Foglalás most gomb az Instagram profilra – hogyan lehetséges?

Az YCLIENTS azon kevés cégek közé tartozik, akik partneri kapcsolatban állnak a Facebook-kal, ezért a foglalási modul beépülhet az Instagram profilunkba, méghozzá gomb formájában. 

Ez azt jelenti, hogy a bio-ban nem foglalja a helyet az időpontfogalás linkje, így oda mást is, például a saját weboldalalad is ki tudod tenni.

Az érdeklődő ügyfeled pedig a Követem gomb alatt, a Foglalás most gombra kattintva egyenesen a YCLIENTS rendszerbe jut, ahonnan már egyszerűen és gyorsan foglalhatja le a számára legmegfelelőbb időpontot. 

Miért van szükség Foglalás gombra?

Akkor tudjuk növelni marketingünk hatékonyságát online területen, ha az ügyfél minél rövidebb úton, a lehető legkevesebb kattintással tud tőlünk terméket rendelni vagy jelen esetben szolgáltatásra időpontot foglalni. Tehát a gombnak köszönhetően nem kell felmennie a weboldalra vagy keresgélni a foglalási naptárad, esetleg írni neked messengeren, hanem azonnal, könnyedén és gyorsan kiválasztja a számára tökéletes időpontot. 

Gyerekjáték az összekapcsolás

Ahhoz, hogy YCLIENTS fiókod összekapcsold az Instagram oldaladdal semmilyen különösebb programozói vagy IT tudás nem szükséges. Pofonegyszerű és gyorsan megvan! Neked is menni fog! Máris mondjuk, hogyan!

Először is lépj be YCLIENTS fiókodba! Az Online-időpontfoglaló menüpont alatt keresd meg az Integráció menüt. Kattints rá!

Az összekapcsoláshoz kattints a Kapcsolódás gombra!

Az Instagramon kívül egyébként még a Facebook és a Google Maps (Google Cégem) összekötést is megtalálod itt, illetve a Google Analytics funkciót is. Utóbbira akkor lesz majd szükséged, amikor marketingben magasabb fokozatra kapcsolsz. 

YCLIENTS – Próbáld ki te is ingyen!

Ismerd meg a YCLIENTS szolgáltatásait, amelyeket kifejezetten szolgáltatók részére fejlesztettek ki. Kóstolj bele az online időpontfoglalás világába! Próbáld ki ingyen!

Sok Minner-es tesztelte már és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőlük. Mi is nagyon szeretjük a YCLIENTS digitális megoldásait, ezért biztosak vagyunk abban, hogy Te is imádni fogod!

Korábbi cikkek a témában:

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!