KezdőlapGazdaság és üzletReklámok, amik pont rossz tartalom mellett, vagy rossz helyen jelentek meg -...

Reklámok, amik pont rossz tartalom mellett, vagy rossz helyen jelentek meg – #fail

-

Mindig mosolygok, amikor marketingesek kiteszik, hogy mennyire rossz helyen jelenik meg a hirdetési rendszer miatt egy-egy hirdetés. Vannak sajnos ilyen esetek, mint az alábbi képen látható Samsung Galaxy telefonok esetében is. A rendszer érzékelte, hogy telefonokról és Samsungról van szó a cikkben, így odatette a hirdetést. Hasonló eset még repülőgép szerencsétlenség esetén szokott előfordulni, mikor mellette megjelenik egy repjegy reklám. Ha marketinges leszel, ilyenen ne akadj fenn (egy profi érti a rendszert)!

Aztán ott vannak még a tényleg véletlenül (bár néha inkább direkt) összekerülő olyan reklámok, amik új értelmet nyernek, vagy éppen viccesek lesznek.

reklamfail5


 

reklamfail1


reklamfail4


reklam3


reklamfail3


 

mercedes-bmw

Ez is érdekelhet: 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek