Reklámok, amik pont rossz tartalom mellett, vagy rossz helyen jelentek meg – #fail

Mindig mosolygok, amikor marketingesek kiteszik, hogy mennyire rossz helyen jelenik meg a hirdetési rendszer miatt egy-egy hirdetés. Vannak sajnos ilyen esetek, mint az alábbi képen látható Samsung Galaxy telefonok esetében is. A rendszer érzékelte, hogy telefonokról és Samsungról van szó a cikkben, így odatette a hirdetést. Hasonló eset még repülőgép szerencsétlenség esetén szokott előfordulni, mikor mellette megjelenik egy repjegy reklám. Ha marketinges leszel, ilyenen ne akadj fenn (egy profi érti a rendszert)!

Aztán ott vannak még a tényleg véletlenül (bár néha inkább direkt) összekerülő olyan reklámok, amik új értelmet nyernek, vagy éppen viccesek lesznek.

reklamfail5


 

reklamfail1


reklamfail4


reklam3


reklamfail3


 

mercedes-bmw

Ez is érdekelhet: 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!