KezdőlapGazdaság és üzletStartupStartup körökben akarsz mozogni? Inspirációra vágysz? Kapcsolatokat akarsz építeni? Akkor kattints ide!

Startup körökben akarsz mozogni? Inspirációra vágysz? Kapcsolatokat akarsz építeni? Akkor kattints ide!

-

Volt egy idő, amikor heti szinten több budapesti startupos programon is részt vettem. Ezeket meetupnak is hívják a startup berkekben. A lényege, hogy több ilyen kis szerveződés van, hasonló mint a Minneres találkozók, ahol valami téma köré szerveznek beszélgetéseket, esetleg előadásokat hallgathatsz. Kapcsolatépítésre sem utolsók. Van egy, vagyis kettő weblap is, ahol láthatód előre, hol mi lesz. Nézzük is ezeket, majd nézzük meg, mire is használhatod ezeket az eseményeket.

Meetup.com
A nevében is benne van a meetup szó, így már tudhatod is, hogy ez egy gyűjtő portál. A szervezők feltöltik a meetup infóit, te jelentkezhetsz rá, hogy mész… Én az applikációját is használom, és kapom az értesítéseket a magyar találkozókról.

Startupnaptar.hu
Ezen az oldalon bővített listát is találsz, vagyis több olyan esemény is fenn van, ami egy startuppert érdekelhet, bár láthatod majd az átfedést a két oldal között.

Miért járj ilyen találkozókra? Mit tudsz ott csinálni?
– tanulni, okosodni
– kapcsolatokat építeni
– tesztelni az ötleted
– társakat keresni a startupodhoz
– felhasználókat gyűjteni
– vagy egyszerűen csak ismerkedni, inspirálódni, motivációt szerezni.

Fotó: Wikipédia

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek