Steve Jobs avatási beszédét láttad már? Ne hagyd ki! Ha láttad, nézd meg újra! Kattints!

Nézd meg Steve Jobs Standord Egyetemi beszédét, mert jobban megismerheted őt is, és a sikerhez vezető útját. Például megtudhatod, hogy szerinte a legjobb dolog, ami történhetett vele az, hogy kirúgták anno az Appleből, vagyis a saját cégéből. Meg fogsz lepődni, de 10 év kellett ahhoz, hogy ténylegesen sikerre vigyék az Applet. És még a Microsoftos lopásról is beszél 🙂
“Az élet néha fejbevág egy téglával, de ne veszítsd el a hited.” Érdemes megnézned!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!