Szolgálati közlemény! A Minner változik és így a te vállalkozásod is

Folyamatosan szondáztatlak titeket, hogy mire van szükségetek, hogy álltok a vállalkozásotokkal és eljött a pillanat, amikor új témát, dolgokat kell fókuszba helyezni. A Minner vállalkozók, vagyis te és mi újabb szintre lépünk. Ezért van egy fontos lépés, amit rendbe kell tenned!

Tedd rendbe minél előbb a vevőszerzésedet (vevőszerző marketingedet), mert a Minner lassan leveszi erről a fókuszt! Tarts velünk, tartsd a tempót! Van rá alig 2 hónapod!

Mi ez az új szint?

Röviden: Márkaépítés, termékfejlesztés, innováció. Na persze úgy tálalva, ahogy a Minner szokta. Tudod érthetően, és könnyen használhatóan. Van 2 hónapod, hogy a vevőszerzésedet felhúzd egy magasabb szintre! Mert kellenek majd a vevők, hogy utána foglalkozni tudjunk az újabb szintre lépéssel, és megsokszorozd a profitod, piacképesebb legyél, és bebetonozzunk téged is a hazai piacba!

Miért van ez? A kérdéseitekből, a piackutatásomból kiderült, hogy mire van szükségetek, hol álltok most. És a vevőszerzés már részben mindenkinél rendben, van. Persze lehet javítani, de ideje új szintre lépni! Később is foglalkozunk a marketinggel, vevőszerzéssel, hiszen mindig vannak új vállalkozások, vagy új termékek, és a marketing is változik, de ideje fejlődni!

Így tedd rendbe marketingedet – Van 2 hónapod!

Lehet az is, hogy cikkeket olvasol a Minneren, linkelek is be mindjárt néhányat, de gyorsabban haladsz, ha az alábbi képzésekkel felturbózod a vevőszerzésedet! Azonnal használható tudást kapsz. Tudod mi a jó? A MinnerAkadémián egyszer kell beszerezned a képzést és később is hozzáférsz az új bővített, aktualizált anyagokhoz. Például most a Facebook marketing anyag bővült. És több képzést is 28%-kal olcsóbban megkapsz, ha 48 órán belül megnézed őket.

Facebook marketing videós oktatás  – folyamatosan frissülő tananyag, hogy mindig az aktuális Facebook marketinget alkalmazd

Marketing alapok videós kurzus , lehet tudod, de érdemes újra belemenned! Átfogó képet kapsz a most alkalmazható marketingről

Chatbot készítés kezdőtől a haladóig  – Újdonság a hazai piacon még a chatbot, sőt kevesen használják, így nagy előnyre tehetsz szert. Nem is lehet sok helyen tanulni, én is egy külsős szakértőt vontam be, hogy a legjobb anyagot kapjátok.

Minner személyes üzleti tanácsadás, konzultáció  – Ha kérdéseid vannak, és át szeretnéd beszélni egy szakértővel a marketingedet, akkor itt a Minner konzultációs lehetőség

Nézz körül még a MinnerAkadémián, hátha találsz még olyan képzést, ami megtetszik. Kattints ide!

Cikkek, amik segítenek a vevőszerzésben:

Fotó: Envato Livense

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!