Tovább gyengül a rubel

Előző cikkünkben írtuk, hogy már áttörte a dollárral szemben a 36,53-as szintet a rubel. Azóta tovább gyengült, előtte persze egy korrekció volt, pontosan az előbb említett szintig, majd onnan újra gyengült az orosz deviza a dollárral szemben.

Ahogyan írtuk is ez kihat az eurusd-re is, és tartósan 1,3000 alá csökkenés prognosztizáltunk. Ez meg is történt, jelenleg 1,2840-en áll a devizapár.

Merre tovább?
Putyin a kijelentéseivel tovább borzolj a közvéleményt és a politikusokat, így nem valószínű egy tartós rubel erősödés. Egy korrekció után érdemes elgondolkozni a spekuláción, a gyengülő rubel inkább valószínű, mint az erősödő.

rubel_sept22

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!