KezdőlapVállalkozásVállalkozást Indítók - beharangozó

Vállalkozást Indítók – beharangozó

-

Már 2015-ben olvashattál róla a Minner.hu -n, illetve a Facebook oldalunkon is, hogy elindul egy érdekes projekt. Kezdő vállalkozókat bemutató videós, blogos, esettanulmányos sorozat indul. 5 projekt került be a Vállalkozás Indítókba. Ezek mind-mind friss vállalkozások, üzleti ötletek. A “szereplők”, vagyis a vállalkozók között van olyan, aki egyedül, de lesz olyan is, aki egy társával (vagyis ketten) vág neki a vállalkozás ötletének. Erre a felhívásra jelentkeztek még 2015. decemberében: Úgysem hiszed el, de már 150 000 forintból elindíthatod a vállalkozásod

Mi is lesz ez?
2016. január
– Amiről te csak részleteket olvashattál, de már januárban elkezdődtek az előkészületek. Elkészítettük a

  • weboldalakat,
  • az első tartalmakat,
  • meghatároztuk a termékek, szolgáltatások árát
  • marketing anyagokat,
  • megterveztük a kampányokat,
  • néha skype-os minioktatást is tartottam
  • és persze a céges ügyeket is intézték a vállalkozást indítók 🙂

Ezek mind kellettek ahhoz, hogy már majdnem teljesen kész vállalkozásokat lássál. Persze az előkészületekről hallani fogsz a videókban, illetve olvasni fogsz cikkekben is.

2016. február 1-2. hetében felkerülnek a vállalkozók adatai a Minnerre. A weboldaluk, Facebook oldaluk, bemutatkozásuk ….
2016. február 8-tól heti szinten friss videókkal, blogtartalmakkal jelentkezünk, hogy mégis hogy állnak a projektek. Ezek főleg videóblogger videók lesznek, de lesznek helyzetvideók is, amikor például tárgyalásra megyünk…
3 hónapig kísérheted így figyelemmel a Minner.hu -n keresztül a vállalkozásokat.

Azért, hogy azonnal értesülj a videókról, iratkozz fel a Minner Youtube csatornájára! Kattints ide! 
A videók közül lesz olyan, ami a Facebookra is felkerül.

Lájkold a Minnert!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek