Imádom a brókerfilmeket! Bár a többsége negatív színben tünteti fel a tőzsdei befektetőket, brókereket, gondolj csak a Wall Street farkasára, valahogy mégis lázba hoznak ezek a filmek. Főleg azért, mert én is imádom a tőzsdézést, szeretek részvényekkel foglalkozni. Na, és végre a filmek után itt egy már több évados sorozat! A Billions, vagyis magyar címmel a Milliárdok nyomában.

Milliárdok nyomában (Billions) – ajánló

A sorozat egy államügyész és egy befektetőcég harcáról szól. A milliárdos főszereplőt Bobby Axelrod-ot Chuck Rhoades államügyész szeretné elkapni és bíróságra elé állítani. A vád bennfentes kereskedés, de ezt még nem tudta bizonyítani. A filmből kiderül, hogy tényleg innen-onnan megszerzett információk alapján úgy fektet be a cég, hogy előbb szállnak be vagy ki adott részvényekből, ezzel piaci előnyre tesznek szert és rengeteget keresnek. A filmben itt-ott kapunk egy kis tőzsdei oktatást is, ám a film nem teljesen a tőzsdéről szól, hanem a szereplőkről, méghozzá igazán élvezhető módon. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe! Ráadásul már több évada is elérhető, indulhat a maraton!

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!