2009 óta minden évben saját maga elé állít egy kihívást, célt Mark Zuckerberg. Megfogadta már, hogy rengeteg könyvet olvas, vagy azt, hogy manadrinul (kínai nyelv) tanul, vagy éppen saját lakásából okosotthont készít, sőt mesterséges intelligenciát is beleépíti. 2017-ben minden államba (USA) ellátogatott, hogy megismerje az ott élő embereket. 2018-ban pedig azt fogadta meg, hogy javítja a Facebookot.

2019-es fogadalma Mark Zuckerbergnek

2018-as év nem valami jól sikerült, mivel a Facebook életében az egyik legnehezebb év volt a sok botrány miatt. Adatvédelmi problémák, hackertámadások, hírhamisítási ügyek.
2019-ben mindezek tisztázására és természetesen a Facebook PR-ját pozitívba hozva több élő előadást szeretne tartani, vagy éppen beszélgetésben részt venni. Téma természetesen a technológia, és annak hatása a társadalomra, de nem zárkózik el más témától sem, sőt vitákban is részt venne. Vezetőkkel, szakértőkkel is szeretne beszélgetni, akár videós, akár élő, sőt még podcast formát sem tartja elképzelhetetlennek. Ezeket Facebookon, sőt majd Instagramon is lehet majd követni.

Korábbi cikkek Zuckerbergről:

Forrás: Startuponline, HWSW
Fotó:Wikipédia

 

Több száz millió a tét! Befektető kereső show döntő. Június 21. Ez nem egy unalmas üzleti rendezvény! Kattints ide!