100 termékötlet Kínából 7. rész. Sajátmárkás edénykészlettől az óriási árrésű babahordozóig

Dátum

Megosztás

Importosunk elutazott Kínába és több héten át forgattak kiállításokon, helyi piacokon (kereskedőknek szóló piacon). Keressük az igazán izgalmas termékeket, kategóriákat és közben betekintést kaphatsz, hogy miként is működik a kínai import, milyen sajátosságai vannak például egy helyi kereskedővel való együttműködésnek. Nézd meg majd a többi részt is, most ebben beszélünk például tárolókról, sajátmárkás edényekről, fitness ruhákról. Csépe Gábor a kimport.hu alapítója készítette a videókat, majd közösen velem átbeszéltük a termékek

Ha nem tölt be a videó, akkor kattints ide!

Az új részben ezeket a termékeket, kategóriákat érintjük:

  • Szaniter termékek
  • Méterárú
  • A bemutatott Yiwu Market piacon elektronikai termékeknél a CE tanúsítvánnyal lehet baj.
  • Fonott tárolók, tárolók (konyha, fürdőszoba) – most ismét Covid előtti szállítási djíak vannak, így érdemes már behozni, már megéri.
  • Leggings, fitness-, jóga ruha
  • Mérlegek, halmérleg – ezek igazán jó piactér termékek lehetnek
  • Mobiltok és kiegészítők
  • Konyhai termékek, edények – igazán izgalmas lehet sajátmárkás terméket piacra dobni. Te leszel a következő Berlinger Haus? Igazán jó visszatérő vásárlókat tudsz szerezni, könnyű termékstratégiát építeni ennél a kategóriánál.
  • Autókiegészítők
  • Babahordozók óriási árréssel

Csépe Gáborék kínai importtal foglalkozó cége a kimport.hu. Ő a kínai import szakértőnk a Minnernél, hiszen hetente hoznak konténernyi árut partnereiknek, beszélnek kínai gyártókkal, nap mint nap ezzel foglalkoznak. Import tartalmainkat neki is köszönheted, a kínai import tanfolyamot pedig eléred a MinnerAkadémián: Kínai Import, Alibaba online képzés – Az ötlettől egészen addig, hogy a raktáradban van az áru. Az online kurzus végigvezet a teljes beszerzési folyamaton.

Kapcsolódó cikkek, korábbi adások:

Shoptet nemcsak a Minner cikkek támogatásával segít téged kiaknázni az e-kereskedelemben rejlő lehetőségeket, hanem digitális szolgáltatásai megkönnyítik e-kereskedői mindennapjaidat. Kattints ide és fedezd fel a lehetőségeket!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!