100 Termékötlet Kínából – 5. rész: 2023-as Canton Fair Phase 1 termékei 

Dátum

Megosztás

Kínai importos partnerünk Kínába utazott a tavaszi kereskedelmi kiállításokra. Az expókat végigjárva több videókat is készített termékekről, kiállítókról, gyártókról. Ezekkel az új videórészletekkel folytatjuk a Minner és a Kimport (import szállítmányozó cég) közös 100 termékötlet videósorozatunkat, amit a pandémia miatt kellet abbahagyni. Csépe Gábor a kimport.hu alapítója készítette a videókat, majd közösen velem átbeszéltük a termékeket.

Ha a videó nem tölt be, akkor kattints ide!

Az új részben bemutatott termékeknél érintjük az autóalkatrészeket, szerszámgépeket, konténer – készházakat, számomra üzletileg érdekes tetőboxokat, sőt motorral ellátott bőröndöket is, továbbá térkő gyártógépet is.

Csépe Gáborék kínai importtal foglalkozó cége a kimport.hu. Ő a kínai import szakértőnk a Minnernél, hiszen hetente hoznak konténernyi árut partnereiknek, beszélnek kínai gyártókkal, nap mint nap ezzel foglalkoznak. Import tartalmainkat neki is köszönheted, a kínai import tanfolyamot pedig eléred a MinnerAkadémián: Kínai Import, Alibaba online képzés – Az ötlettől egészen addig, hogy a raktáradban van az áru. Az online kurzus végigvezet a teljes beszerzési folyamaton.

Kapcsolódó cikkek, korábbi adások:

A Shoptet nemcsak a Minner cikkek támogatásával segít téged kiaknázni az e-kereskedelemben rejlő lehetőségeket, hanem digitális szolgáltatásai megkönnyítik e-kereskedői mindennapjaidat. Kattints ide és fedezd fel a lehetőségeket!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!