100 termékötlet Kínából 8. rész: Kalap? Kerti bútorok (top e-ker termék itthon)

Dátum

Megosztás

Importosunk elutazott Kínába és több héten át forgattak kiállításokon, helyi piacokon (kereskedőknek szóló piacon). Keressük az igazán izgalmas termékeket, kategóriákat és közben betekintést kaphatsz, hogy miként is működik a kínai import, milyen sajátosságai vannak például egy helyi kereskedővel való együttműködésnek. Nézd meg majd a többi részt is, most ebben beszélünk például gyerekpóráz, kerti termékek (top forgalom itthon), kempingfelszerelések, de a kalap termékekre biztos nem gondolnál! Csépe Gábor a kimport.hu alapítója készítette a videókat, majd közösen velem átbeszéltük a termékek

Ha nem tölt be a videó, akkor kattints ide!

Az új részben ezeket a termékeket, kategóriákat érintjük:

 • Bukósisakok, extrém formákkal, megjelenéssel – Izgalmas lehet a roller vásárlóknak is eladni.
 • kerámia szaniter termékek,
 • kerti bútorok – Tudtad, hogy egyik legnépszerűbb KKV-webshop kategória itthon?
 • kalapok – Soha nem magunkból indulunk ki! Sok visszatérő vásárlóra számíthatunk. Havonta 40 000 darab keresést indítanak kalap szóra itthon a Google-ben az emberek, szezonban ez felmegy 80 000-re (nyáron)
 • Gyerekpóráz
 • Táskapántok
 • Mérőszalagok nagy árréssel
 • Kempingfelszerelések – túraszékből több millió dollár? Igazi piacképes termék
 • Kávéscsészék, kiegészítők – Apró érdekesség, hogy 36% feletti antidömpingvám van a termékre, mert ezzel védi az EU az olasz porcelánipart.
 • Üzletberendezés, polcok, tárolók
 • A podcastban 19:48-tól a gyűjtőkonténeres szállításról beszélünk.

Csépe Gáborék kínai importtal foglalkozó cége a kimport.hu. Ő a kínai import szakértőnk a Minnernél, hiszen hetente hoznak konténernyi árut partnereiknek, beszélnek kínai gyártókkal, nap mint nap ezzel foglalkoznak. Import tartalmainkat neki is köszönheted, a kínai import tanfolyamot pedig eléred a MinnerAkadémián: Kínai Import, Alibaba online képzés – Az ötlettől egészen addig, hogy a raktáradban van az áru. Az online kurzus végigvezet a teljes beszerzési folyamaton.

Kapcsolódó cikkek, korábbi adások:

Shoptet nemcsak a Minner cikkek támogatásával segít téged kiaknázni az e-kereskedelemben rejlő lehetőségeket, hanem digitális szolgáltatásai megkönnyítik e-kereskedői mindennapjaidat. Kattints ide és fedezd fel a lehetőségeket!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!