KezdőlapGazdaság és üzletStartup20 év körüliek, és önálló vállalkozásuk van, szabadúszók. 17 éves programozó, 19...

20 év körüliek, és önálló vállalkozásuk van, szabadúszók. 17 éves programozó, 19 éves amerikai cégtulajdonos, 21 éves online marketing szakértő – videó

-

Az UP centerben működő UP academy fiataloknak (általános iskolásoknak, középiskolásoknak) szervez különböző előadásokat, trainingeket, oktatásokat digitalizáció, programozás témákban. A következő videóban azt láthatod, hogy általános iskolásoknak mesélnek az UP center közösségi irodából dolgozó 17-19 éves szabadúszók a mindennapjaikról, terveikről…  Nézd meg! Nagyon motiváló!

Az UP centert és az UP academy-t a következő linkre kattintva tudod támogatni: http://upcenter.hu/adomanyozas/ 

Tudtad, hogy a Minner a szabadúszókhoz kapcsolódó vállalkozási ötletet valósít meg most? Követheted is, hogyan is csinálom. Napi videóblogon számolok be róla >>> Így valósítok meg egy vállalkozási ötletet – vlog

Ehhez kapcsolódó tartalom: 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek