20 év körüliek, és önálló vállalkozásuk van, szabadúszók. 17 éves programozó, 19 éves amerikai cégtulajdonos, 21 éves online marketing szakértő – videó

Az UP centerben működő UP academy fiataloknak (általános iskolásoknak, középiskolásoknak) szervez különböző előadásokat, trainingeket, oktatásokat digitalizáció, programozás témákban. A következő videóban azt láthatod, hogy általános iskolásoknak mesélnek az UP center közösségi irodából dolgozó 17-19 éves szabadúszók a mindennapjaikról, terveikről…  Nézd meg! Nagyon motiváló!

Az UP centert és az UP academy-t a következő linkre kattintva tudod támogatni: http://upcenter.hu/adomanyozas/ 

Tudtad, hogy a Minner a szabadúszókhoz kapcsolódó vállalkozási ötletet valósít meg most? Követheted is, hogyan is csinálom. Napi videóblogon számolok be róla >>> Így valósítok meg egy vállalkozási ötletet – vlog

Ehhez kapcsolódó tartalom: 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!